Milijonar
Prijavite se v Milijonarja
February 29, 2024
Kviz Milijonar, ki že več kot 20 let ustvarja milijonarje po vsem svetu, prinaša 15 vprašanj, ki vodijo do bogate nagrade. Če želite tudi vi preizkusiti svoje znanje in ugotoviti, ali ste kos temu izzivu, se prijavite.
Milijonar
Pravila in pogoji sodelovanja v kvizu Milijonar
February 29, 2024
Objavljamo pravila in pogoje sodelovanja v oddaji Milijonar.
Milijonar
Priljubljena igralka v Milijonarju poskrbela za pravo dramo
February 29, 2024
Nocoj ob 19.50 bo poleg običajnih tekmovalcev na vroči stol Milijonarja sedla tudi igralka Lea Cok, ki bo dobitek namenila v dobrodelne namene. Z voditeljem Juretom Godlerjem bosta v zadnjem delu oddaje poskrbela, da bo vzdušje v studiu precej sproščeno, pri enem od vprašanj pa se bo vseeno odvila prava drama.
Milijonar
Priljubljena voditeljica navdušila v Milijonarju in osvojila ...
February 27, 2024
V Milijonarju, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.50 na Planetu, voditelj Jure Godler gosti tudi znane obraze, ki se v legendarnem kvizu preizkusijo za dobrodelne namene. Tokrat je na vroči stol sedla televizijska voditeljica in igralka Melani Mekicar in se odlično odrezala.
Milijonar
Ali bi še enkrat nastopil na Evroviziji? To je odgovoril pevec.
February 27, 2024
Nocoj ob 19.50 bo za eno uro dobre zabave na Planetu poskrbel kviz Milijonar, ki ga vodi Jure Godler. Za dobrodelne namene bo na vroči stol sedel tudi pevec skupine LPS Filip Vidušin, ki je med drugim iskreno odgovoril tudi na vprašanje, ali bi si še kdaj želel nastopiti na Evroviziji.
Milijonar
Z nepričakovano potezo je tekmovalec navdušil Godlerja #video
February 27, 2024
Nocojšnji večer si lahko spet popestrite s kvizom Milijonar, v katerem nas spet čakajo zanimiva vprašanja in tekmovalci. Eden od njih bo s svojo odločnostjo močno navdušil voditelja Jureta Godlerja.
Milijonar
Godler nasmejal z odzivom na tekmovalčeve besede #video
February 27, 2024
Tudi nocoj ob 19.50 nas na Planetu čaka ura odlične zabave z oddajo Milijonar, v kateri bo tokrat na vroči stol sedel tudi tekmovalec Aleks iz Vižmarij. Skupaj z voditeljem Juretom Godlerjem bosta poskrbela, da v oddaji ne bo manjkalo smeha.
Milijonar
Smeh zagotovljen: poglejte, kaj se je zgodilo med klicem v sili #video
February 27, 2024
Tudi nocoj si boste na Planetu laho ogledali kviz Milijonar, v katerem kot ponavadi ne bo manjkalo zabavnih trenutkov. Eden takih se je zgodil tudi med klicem v sili.
Milijonar
Med klicem v sili smeha ni manjkalo
February 27, 2024
Nocoj ob 20. uri si boste lahko ogledali novo epizodo kviza Milijonar, v kateri smeha ne bo manjkalo. Za to bo poskrbel tudi nepričakovan pogovor med klicem v sili.
Milijonar
Kaj takega se v Milijonarju še ni zgodilo
February 15, 2024
Nocoj ob 19.50 vas na Planetu čaka nova epizoda kviza Milijonar, v kateri bomo priča nekoliko neobičajnemu rezultatu, potem ko se bo eden od tekmovalcev odločil izkoristiti glas ljudstva.
Milijonar
Poglejte, kdo je med klicem v sili presenetil Godlerja
February 15, 2024
Nocoj ob 19.50 se spet družimo ob kvizu Milijonar, v katerem bo za dobrodelni namen nastopil tudi nekdanji vrhunski parašportnik Darko Đurić, ki bo s klicem v sili močno presenetil voditelja Jureta Godlerja.
Milijonar
Simpatična voditeljica razkrila, kaj vse so jo že klicali
February 15, 2024
Nocoj ob 19.50 si boste na Planetu lahko ogledali kviz Milijonar, v katerem bo voditelj Jure Godler poleg običajnih tekmovalcev gostil tudi prvo VIP-tekmovalko. Televizijska voditeljica in igralka Melani Mekicar, ki bo dobitek v kvizu namenila v dobrodelne namene, je med drugim razkrila, da njena ime in priimek marsikomu povzročata precej preglavic.
Milijonar
Znano je, kdaj se na Planet vrača kviz Milijonar
February 15, 2024
Za vse, ki ste nestrpno čakali na novo sezono legendarnega kviza Milijonar, imamo odlično novico. Na Planet TV se vrača že zelo kmalu, spremljali pa ga boste lahko kar trikrat tedensko.
Milijonar
Znano je, kdaj se na Planet vrača kviz Milijonar
February 15, 2024
Za vse, ki ste nestrpno čakali na novo sezono legendarnega kviza Milijonar, imamo odlično novico. Na Planet TV se vrača že zelo kmalu, spremljali pa ga boste lahko kar trikrat tedensko.
Milijonar
Poglejte, kaj je tekmovalka obljubila voditelju, če osvoji glavni dobitek
February 1, 2024
Nocoj se na Planet z novo sezono vrača kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem. Čakajo nas zanimiva vprašanja, novi tekmovalci in tudi veliko smeha, za kar bo poskrbela tudi prva tekmovalka v novi sezoni kviza. Voditelju je namreč razkrila, kaj bi storila, če bi osvojila glavno nagrado.
Novosti
Tekmovalec se je znašel v položaju, v katerem si nihče ne bi želel biti
February 1, 2024
Tudi nocoj ob 19.50 si boste na Planetu lahko ogledali priljubljeni kviz Milijonar, v katerem tudi tokrat ne bo manjkalo smeha. Tekmovalec Benjamin bo namreč razkril, kaj se mu je zgodilo na maturantskem izletu, ko se je znašel v položaju, ki je vse prej kot prijeten.
Milijonar
To je Jasna Kuljaj pred Milijonarjem povedala o sploh prvem srečanju z Juretom Godlerjem #video
January 17, 2024
Prejšnji teden nas je na vročem stolu znanja kviza Milijonar, ki je na sporedu vsak petek ob 20. uri, zabaval Jože Robežnik, ta petek bo na isti stol sedla priljubljena voditeljica, ljubiteljica cvička, imitatorka dive Helene Blagne in ne nazadnje tudi ponosna mamica Jasna Kuljaj.
Milijonar
Jasna Kuljaj razkrila, da je bila enkrat pri Godlerju doma: poglejte, kaj sta počela #video
January 17, 2024
V nocojšnjem Milijonarju, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu, se bo za dobrodelne namene preizkusila televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Ker se z voditeljem kviza Juretom Godlerjem že dolgo poznata, bo razpoloženje nadvse sproščeno in smeha ne bo manjkalo. Jasna bo razkrila tudi kakšno zabavno zgodbo iz njunega prijateljstva.
Milijonar
Odziv Žana Papiča, ko so ga povabili v Milijonarja, vas bo nasmejal #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki bo na sporedu nocoj ob 20. uri na Planetu, bo tudi tokrat zadnji del namenjen znanim obrazom, ki svoj dobitek podarijo v dobrodelne namene. Tokrat bo z nami Žan Papič, ki je že na začetku oddaje nasmejal občinstvo v studiu, ko je dejal, da ni preveč prepričan, da lahko s svojim znanjem kakorkoli pomaga. Toda na koncu je s svojim dosežkom presenetil vse, mogoče tudi sebe.
Jutro na Planetu
Kam je šla donacija Planet TV in Slovenske karitas? #video
January 17, 2024
Leto 2023 so zaznamovale najhujše poplave v zgodovini države. Obilno deževje je v večjem delu Slovenije povzročilo katastrofalne razmere, ogrožena so bila tudi življenja. Zato smo se v zadnjih letošnjih oddajah Jutra na Planetu spomnili tudi nanje.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Jure Godler si je privoščil Slavka Bobovnika, kakšne bodo posledice? #video
January 17, 2024
Jure Godler velja za voditelja z najbolj nabrušenim jezikom na slovenskih televizijah. Pred njim ni varen nihče. Tokrat si je privoščil celo legendo slovenske televizije in voditelja oddaje Milijonar Slavka Bobovnika.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Ste videli, katere oddaje bo še vodil Jure Godler? #video
January 17, 2024
Jure Godler, ki ga boste od 2. marca spremljali tudi kot voditelja kviza Milijonar, se je v svoji satirični oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem, ki se je prejšnji teden z že 11. sezono vrnila na male zaslone, pošalil na račun tega, da zdaj opravlja kar dvojno voditeljsko vlogo. V zabavnem videu je razkril, v katerih oddajah ga bomo v prihodnje še lahko spremljali.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Tako se je Godler prelevil v napovedovalca vremena #video
January 17, 2024
Jureta Godlerja lahko na Planetu spremljate v kar dveh voditeljskih vlogah. S svojo oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem je vstopil v že 11. sezono, vsak ponedeljek in torek zvečer pa ga lahko spremljate tudi v kvizu Milijonar. Nedavno se je preizkusil tudi v vlogi napovedovalca vremena. Kako mu je šlo od rok, preverite v zgornjem videoposnetku.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Jure Godler ima za poletje prav posebne načrte
January 17, 2024
Ob koncu sezone oddaj Ta teden z Juretom Godlerjem in Milijonar, smo voditelja Jureta Godlerja povprašali, kakšne načrte ima za poletje. Jeseni pa se obe oddaji že vračata na Planet.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Godler izdal svoj prvi roman #video
January 17, 2024
Voditelj, ki se je z novo sezono kviza Milijonar na male zaslone vrnil v ponedeljek, s satirično oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem pa se vrača v petek, je izdal svoj prvi roman z naslovom Casino Banale.
Milijonar
V novi sezoni Milijonarja se bodo za nagrade spet lahko potegovali tudi gledalci
January 17, 2024
V televizijskem kvizu Milijonar, ki bo v novi sezoni na sporedu ob ponedeljkih in torkih zvečer, se boste za nagrade lahko spet potegovali tudi gledalci pred malimi zasloni.
Milijonar
Tako so se v dobrodelnem Milijonarju odrezali slovenski igralci #video
January 17, 2024
V prvi oddaji nove sezone Milijonar so se v priljubljenem kvizu preizkusili slovenski igralci. Izkupiček oddaje je bil namenjen v dobrodelne namene.
Milijonar
Igralec razkril nenavadno zgodbo o čevljih predsednika Drnovška #video
January 17, 2024
Nocoj se bo s posebno oddajo, v kateri bodo denar za dober namen zbirali igralci, začela druga sezona kviza Milijonar. Na vroči stol bo sedel tudi vsestranski Jure Ivanušič, ki je razkril, kako je stopil v čevlje nekdanjega predsednika Janeza Drnovška.
Milijonar
Igralec nasmejal: že pet let piše magistrsko nalogo o lenobi #video
January 17, 2024
V posebni oddaji Milijonarja se je na vroči stol uspelo prebiti tudi igralcu, najbolj znanemu po vlogi Žana v slovenski seriji Ena žlahtna štorija. V oddaji je razkril, da že kar nekaj časa piše magistrsko nalogo na zelo zanimivo temo.
Milijonar
Izjemna gesta v Milijonarju: v dober namen daroval iz lastnega žepa #video
January 17, 2024
V letošnji sezoni Milijonarja bo na sporedu kar nekaj posebnih oddaj, ki bodo imele dobrodelno noto. Ena takih je bila tudi včerajšnja, v kateri smo lahko spremljali slovenske glasbenike. Z izjemno gesto se je izkazal Klemen Bunderla, čeprav v kvizu ni ravno blestel.
Milijonar
Slavko Bobovnik: Pogumni so vsi, ki upajo priti v oddajo #foto
January 17, 2024
Prejšnji teden se je na male zaslone vrnil kviz Milijonar, zato smo voditelja Slavka Bobovnika vprašali, kako gleda na novo sezono in kaj ga je v prejšnji najbolj presenetilo.
Milijonar
Slavko Bobovnik razkril, kako skrbi za fizično kondicijo
January 17, 2024
Voditej kviza Milijonar, ki ga ob ponedeljkih in torkih ob 20. uri lahko spremljate na Planetu, je razkril, da ima veliko strast do kolesarjenja. Večkrat se je že povzpel tudi na prelaz Vršič, ki velja za enega zahtevnejših kolesarskih vzponov v Sloveniji.
Milijonar
Klemen Bunderla očital Bobovniku: Mogoče ste malce zlobni!
January 17, 2024
Nocojšnja oddaja Milijonar bo spet posebna. Voditelju Slavku Bobovniku se bodo tokrat pridružili slovenski pevci in pevke, ki bodo denar s pomočjo svojega znanja zbirali za dober namen. V oddaji se bodo tokrat pomerili Gianni Rijavec, Nino Ošlak, Klemen Bunderla, Danijel Popović, Vili Resnik in Patricija Štifter - Riya Damyanti.
Milijonar
Tekmovalec se je moral posloviti že po prvem vprašanju #video
January 17, 2024
V kvizu Milijonar, ki ga v drugi sezoni lahko spremljate ob ponedeljkih in torkih ob 20. uri na Planetu, je tekmovalec že ob prvem vprašanju naletel na nemalo težav. Na žalost se je kot prvi, odkar kviz vodi Slavko Bobovnik, moral posloviti že pri prvi oviri.
Milijonar
Ti glasbeniki se bodo tokrat pomerili v Milijonarju #foto
January 17, 2024
Po oddaji, v kateri so svoje znanje pokazali igralci, se v ponedeljek obeta še ena posebna oddaja Milijonarja. Tokrat bodo denar za dobrodelni namen zbirali slovenski glasbeniki in glasbenice. Oddaja bo na sporedu v ponedeljek ob 20. uri na Planetu.
Milijonar
Kultni avto so prodali za več kot dvojno ceno #foto
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji Milijonarja se bo eno od vprašanj nanašalo na kultni avtomobil rumene barve, ki ga je v seriji Samo bedaki in konji vozil Del Boy. Trikolesnik, ki so ga uporabljali v seriji, so pred leti na licitaciji prodali za kar dvojno ceno od pričakovane.
Milijonar
Je to najbolj sramežljiv tekmovalec v Milijonarju? #video
January 17, 2024
Oddajo Milijonar lahko na Planetu spremljate ob ponedeljkih in torkih ob 20. uri. Nocoj bo na vroči stol sedel tudi tekmovalec, ki je sam sebe opisal z zelo nenavadnim stavkom.
Milijonar
Tako so se v Milijonarju odrezali slovenski "influencerji" #video
January 17, 2024
V ponedeljkovi dobrodelni oddaji Milijonar so se v znanju pomerile zvezde slovenskega spleta. Trem se je uspelo prebiti na vroči stol, za dober namen pa so skupaj zbrali 600 evrov.
Milijonar
V Milijonarju tudi barovka Tea #video
January 17, 2024
Nocoj ob 21. uri lahko spet razgibate svoje možgane s kvizom Milijonar. V tokratni oddaji pa bomo lahko opazili tudi finalistko resničnostnega šova Bar Teo Kavkler.
Milijonar
V Milijonarju še en tekmovalec z nenavadnim imenom #video
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji Milijonar, ki si jo na Planetu lahko ogledate ob 20. uri, bo na vroči stol sedel tudi tekmovalec, ki je veliko pozornosti vzbudil zaradi svojega imena.
Milijonar
Na vročem stolu tokrat tekmovalec, ki je enkrat že pobral glavno nagrado #foto
January 17, 2024
Tudi nocoj ob 21. uri si na Planetu lahko ogledate priljubljeni kviz Milijonar, v katerem se bo na vročem stolu preizkusil tekmovalec, ki je v eni od prejšnjih različic kviza pravilno odgovoril na vseh 15 vprašanj in domov odnesel glavno nagrado.
Milijonar
Tekmovalec s pripombo pošteno nasmejal Bobovnika #video
January 17, 2024
Ljubitelji kviza Milijonar boste na svoj račun prišli spet nocoj ob 21. uri na Planetu. V oddaji se je tekmovalec znal pošaliti na svoj račun in s tem je nasmejal tudi voditelja oddaje.
Milijonar
Toliko so v dober namen zbrali narodno-zabavni ansambli #video
January 17, 2024
Ponedeljkova oddaja Milijonar je bila posebna, saj so se v kvizu preizkusili predstavniki narodno-zabavnih ansamblov. Ves zbran denar so glasbeniki podarili v dober namen.
Milijonar
To je glasbenik storil Bobovniku in nasmejal občinstvo #foto
January 17, 2024
V ponedeljek ob 21. uri bo v oddaji Milijonar voditelj Slavko Bobovnik gostil predstavnike slovenskih ansamblov. Ti bodo ves zbrani denar tudi tokrat podarili v dober namen. Že na začetku oddaje pa se je zgodilo nekaj zelo zabavnega.
Milijonar
Glasbenik razkril, koliko porabi za pričesko #video
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji Milijonar bodo denar v dober namen zbirali predstavniki narodno-zabavnih ansamblov. Med njimi bo tudi Dejan Kranjc iz ansambla Poskočni muzikanti, ki je razkril, koliko časa in denarja porabi za vzdrževanje svoje nenavadne pričeske.
Milijonar
Bobovnik pripravil pirotehniko: bo tekmovalec pobral glavno nagrado? #video
January 17, 2024
Nocoj ob 21. uri si na Planetu lahko svoje možgane razgibate ob priljubljenem kvizu Milijonar, ki ga vodi Slavko Bobovnik. Igro bo danes nadaljeval tekmovalec, ki je v prejšnji oddaji prišel vse do sedmega vprašanja, pri tem pa ni porabil niti ene oblike pomoči.
Milijonar
V Milijonarju se bodo tokrat preizkusili gasilci #foto
January 17, 2024
Nocoj ob 21. uri vas na Planetu čaka posebna oddaja Milijonarja, v kateri bodo svoje znanje preizkusili člani prostovoljnih gasilskih društev. Prislužen denar bo šel v roke gasilskim društvom.
Milijonar
Simpatična tekmovalka s hudomušno izjavo nasmejala občinstvo #video
January 17, 2024
Nocoj ob 21. uri vas na Planetu čaka dobra ura zabave s kvizom Milijonar. V oddaji se bo na vročem stolu preizkusila tudi tekmovalka, ki bo na nekaj težav naletela že pri drugem vprašanju. Toda tudi v težavah se je znala pošaliti na svoj račun.
Milijonar
Klic v sili: ko ti tast ni ravno v pomoč #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21. uri, se bo s 15 vprašanji spopadel tudi tekmovalec iz Trbovelj. Na poti do sto tisoč evrov mu je po telefonu na pomoč priskočil tudi tast, ki pa se ni ravno izkazal.
Milijonar
Tekmovalec Milijonarja odkril kar 68 tisoč sorodnikov #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar je na vroči stol sedel tudi tekmovalec, ki je presenetil z zelo zanimivim podatkom.
Milijonar
Med klicem v sili je poskrbel za kar nekaj smeha #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo nocoj ob 21. uri lahko ogledate na Planetu, se bo na vročem stolu preizkusil tudi tekmovalec iz Kapel. Pri enem od vprašanj je prosil za klic v sili, prijatelj na drugi strani linije pa je med 30-sekundnim telefonskim klicem dodobra nasmejal občinstvo v studiu.
Milijonar
Ob napačnem odgovoru bi jo doma čakala odpoved #video
January 17, 2024
V nocojšnjem Milijonarju bo svoje znanje preizkušal cvet slovenskega vinarstava. Šest vinark bo tudi tokrat, kot je navada v posebnih oddajah, denar zbiralo za dober namen. Pri enem od vprašanj, ki se je nanašalo na najstarejšo trto, se je ena od tekmovalk pred odgovorom pošalila, da bi morala oditi od hiše, če pravilnega odgovora ne bi poznala. Pa ga je?
Milijonar
Odgovor obrazložil z vicem in dobro nasmejal Bobovnika #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste nocoj ob 21. uri lahko ogledali na Planetu, se bo na vroči stol prebil tudi Tadej iz Maribora. Pri enem od vprašanj je svoj odgovor utemeljil kar s šalo o Črnogorcih in poskrbel za smeh v studiu.
Milijonar
Takega tekmovalca pa še ne: Bobovnik želel zapustiti svoj stol #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21. uri, bo svojo pot proti 15. vprašanju nadaljeval tekmovalec Tadej Ojsteršek. S svojim znanjem je tako navdušil voditelja Slavka Bobovnika, da je ta dobil občutek, da ga tekmovalec sploh ne potrebuje.
Milijonar
Neverjetni tekmovalec se je ustavil šele pri 14. vprašanju #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar smo bili tokrat priča tekmovalcu, ki je s svojim znanjem popolnoma navdušil. Pri vsakem odgovoru je postregel s tako podrobno razlago, da voditelj in gledalci niso mogli verjeti svojim očem. Za svoje znanje je prejel osem tisoč evrov nagrade.
Milijonar
Tekmovalec je razkril, da je diplomiral pri 49 letih #video
January 17, 2024
Tudi nocoj ob 21. uri vas na Planetu čaka dobra ura zabave s kvizom Milijonar, v kateri bomo spoznali tudi tekmovalca, ki je svoj študij zaključil pri 49 letih.
Milijonar
Zmeden odziv tekmovalca z zabavnim vzdevkom nasmejal občinstvo #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21. uri, je na vroči stol sedel tudi tekmovalec iz Koroške, ki je v oddaji razložil, zakaj so mu prijatelji nadeli nenavaden vzdevek, ob koncu pa je s svojim odzivom poskrbel tudi za nekaj smeha.
Milijonar
"Če je uspelo meni, lahko tudi drugim!" #intervju
January 17, 2024
V ponedeljkovi oddaji Milijonar je s svojim znanjem navdušil 30-letni Tadej Ojsteršek iz Maribora, ki je prišel vse do 14. vprašanja in domov odnesel osem tisoč evrov. V pogovoru nam je zaupal, od kod črpa svoje bogato znanje, kakšno taktiko je ubral v oddaji, ali je poravnal svoj dolg do voditelja Slavka Bobovnika in kaj svetuje tekmovalcem, ki bodo še sedli na vroči stol.
Milijonar
Še pred prvim vprašanjem si je prislužil velik aplavz #video
January 17, 2024
Tudi nocoj vas na Planetu čaka dobra ura zabave s kvizom Milijonar. Na vroči stol bo tokrat sedel tekmovalec, ki se je odločil, da bo prislužen denar v oddaji daroval dobrodelni organizaciji.
Milijonar
Izjemna gesta se je vseeno obrestovala #video
January 17, 2024
Prejšnji teden je v oddaji Milijonar na vroči stol sedel tudi tekmovalec, ki se je odločil, da bo ves prislužen denar daroval v dober namen. A sreča mu je nekoliko obrnila hrbet in od kviza se je moral posloviti brez denarne nagrade. Ustvarjalci oddaje so vseeno poskrbeli, da bo izbrana fundacija prejela nekaj denarja.
Milijonar
Tekmovalec nasmejal: nosoroga uvrstil med mesojede morske živali #video
January 17, 2024
Tudi nocoj ob 21. uri vas na Planetu čaka priljubljeni kviz Milijonar z voditeljem Slavkom Bobovnikom. Za nekaj začudenih pogledov v oddaji je tokrat poskrbel tekmovalec iz Velenja, ki mu je veliko težav povzročalo na videz povsem enostavno vprašanje.
Milijonar
Bobovnik podražil tekmovalca, ta pa se je le kislo nasmejal #video
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji Milijonar bo z odgovarjanjem na vprašanja nadaljeval tekmovalec Ervin, ki je v včerajšnji oddaji imel nepričakovano veliko težav z enim od vprašanj.
Milijonar
Priljubljeni pevec zasedel Bobovnikov stol v Milijonarju #foto
January 17, 2024
Znameniti voditeljski stol priljubljenega kviza Milijonar, ki ga lahko spremljate vsak ponedeljek in torek ob 21. uri na Planetu, je tokrat namesto voditelja Slavka Bobovnika zasedel priljubljeni pevec skupine Čuki Jernej Tozon.
Milijonar
Tekmovalec osupnil: šele pri 60 letih začel teči maratone #video
January 17, 2024
V včerajšnji oddaji Milijonar se je na vroči stol usedel tudi tekmovalec, ki je voditelju Slavku Bobovniku razkril, da se je premagovanja maratonov lotil pri 60 letih. Do zdaj pa jih je odtekel že kar osem.
Milijonar
V Milijonarju bodo dobili še eno priložnost
January 17, 2024
V Milijonarju, ki bo na sporedu na silvestrovo ob 20. uri, se bodo pomerili tekmovalci, ki so že sodelovali v oddaji, a se jim ni uspelo prebiti na vroči stol. Oddaja bo imela tudi dobrodelno noto.
Milijonar
Izjemni tekmovalec iz Milijonarja si je z nagrado izpolnil skrito željo #foto
January 17, 2024
Vsi se še dobro spomnimo tekmovalca Tadeja, ki je pred kratkim s svojim znanjem navdušil v kvizu Milijonar in se ustavil šele pri 14. vprašanju. Mariborčan zelo rad potuje in v oddaji je povedal, da bi rad del nagrade namenil tudi za obisk Laponske. Željo si je pred dnevi tudi izpolnil in nam zaupal, kaj vse je tam doživel.
Milijonar
V božičnem Milijonarju se bodo pomerili prav posebni tekmovalci #foto
January 17, 2024
Kviz Milijonar, ki bo na sporedu jutri, 24. decembra, ob 20. uri, bo praznično obarvan. Ves priigran znesek v oddaji bo šel v dober namen. Za mesto na vročem stolu se bodo tokrat potegovali redovniki in redovnice, duhovniki in vsi tisti, ki so temu poklicu blizu. Kviz Milijonar bo v tem tednu na sporedu ob spremenjeni uri. V ponedeljek in torek ga lahko na Planetu ujamete že ob 20. uri.
Milijonar
Z zabavno razlago pojasnil, zakaj ima toliko otrok #video
January 17, 2024
Tudi nocoj ob 20. uri lahko na Planetu ujamete kviz Milijonar. V tokratni oddaji je sin enega od tekmovalcev, ki je sedel med občinstvom v studiu,  voditelju Slavku Bobovniku na zabaven način pojasnil, kaj je glavni razlog, da se je odločil imeti kar pet otrok.
Milijonar
Na poti s kolesom do Beograda na zanimivi dieti #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste nocoj ob 20. uri lahko ogledali na Planetu, je na vroči stol sedel tudi tekmovalec Bojan iz Ormoža, ki je voditelju Slavku Bobovniku zaupal, da med kolesarskimi izleti s prijatelji prisegajo na prav posebno dieto.
Milijonar
Komik želel namočiti kolega: Naj bo on videti neumen #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste lahko na Planetu ogledali nocoj ob 20. uri, so se za dober namen pomerili slovenski stand up komiki. Na vroči stol se je uspelo prebiti tudi Marku Žerjalu, ki je z nekaterimi svojimi izjavami močno nasmejal voditelja Slavka Bobovnika in občinstvo v studiu.
Milijonar
Tekmovalec Milijonarja pri štirih ostal brez noge #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste nocoj ob 20. uri lahko ogledali na Planetu, bo svoje znanje preizkusil tudi Patrik iz Zagorja ob Savi, ki je voditelju zaupal, kako je že pri štirih letih ostal brez noge.
Milijonar
To so komiki, ki se bodo preizkusili v Milijonarju #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste lahko ogledali v torek, 28. januarja, ob 20. uri, bodo priložnost, da pokažejo svoje znanje, dobili slovenski stand up komiki. Kot pri preostalih posebnih oddajah bo tudi tokrat denar, ki ga bodo prislužili tekmovalci, romal v dobrodelne namene.
Milijonar
Zdravnik delil bizarno zgodbo iz ordinacije in močno nasmejal občinstvo #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste danes ob 20. uri lahko ogledali na Planetu, bo na vroči stol sedel tudi Igor iz Ptuja, ki je po poklicu zdravnik. Voditelju Slavku Bobovniku je v pogovoru zaupal nenavaden pripetljaj iz ordinacije, ki je močno nasmejal občinstvo v studiu.
Milijonar
Tekmovalec z zabavnim razmišljanjem do pravilnega odgovora #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste nocoj ob 20. uri lahko ogledali na Planetu, bo na vroči stol sedel tudi Tit iz Ljubljane, ki je v kvizu poskrbel tudi za kar nekaj smeha.
Milijonar
Komik si je privoščil Lucijo Ćirović, vrnil pa mu je kar Bobovnik #video
January 17, 2024
V posebni oddaji Milijonarja, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali nocoj in v kateri bodo za dober namen tekmovali slovenski stand up komiki, se je Marko Žerjal pošalil na račun kolegice Lucije Ćirović, milo za drago pa mu je v slogu stand up komikov vrnil kar voditelj Slavko Bobovnik.
Milijonar
Ste vedeli? Slovenija v vrhu po prodajnih površinah na prebivalca #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali danes ob 20. uri, bo svojo pot nadaljeval Marko iz Ljubljane, ki dela v ljubljanskem BTC. Z voditeljem Slavkom Bobovnikom sta se zapletla v zanimiv pogovor o dejstvu, ki bi marsikoga lahko presenetil, da je Slovenija v evropskem vrhu po prodajnih površinah na prebivalca.
Milijonar
Še en izjemen tekmovalec v Milijonarju: lahko pobere glavno nagrado? #video
January 17, 2024
V oddaji Milijonar, ki si jo boste lahko ogledali nocoj ob 20. uri na Planetu, bo na vroči stol sedel tekmovalec, ki je s svojim znanjem navduševal podobno kot pred časom tekmovalec Tadej Ojstršek, ki mu je uspelo priti vse do 14. vprašanja. Lahko tokratni tekmovalec preseže njegov dosežek?
Milijonar
V Milijonarju tudi Jasna Kuljaj #foto
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji Milijonarja se bodo pomerili znani medijski obrazi. Izkupiček oddaje bo šel v dobrodelne namene. Ena izmed šestih tekmovalk bo tudi Jasna Kuljaj, ki nam je zaupala, kako se je pripravljala na nastop v oddaji, razkrila pa nam je tudi, da je televizijsko kariero začela prav v enem od televizijskih kvizov.
Milijonar
To je novi voditelj Milijonarja #video
January 17, 2024
S tretjo sezono bo priljubljen kviz Milijonar doživel nekaj sprememb. Na voditeljski stolček se bo z novo sezono usedel pronicljivi Jure Godler, ki je tudi velik oboževalec legendarnega kviza. Nova sezona Milijonarja bo na Planetu že 2. marca.
Milijonar
S temi besedami se je Bobovnik poslovil od Milijonarja #video
January 17, 2024
Nocojšnja že stota oddaja Milijonarja na Planetu, v kateri so svoje znanje za dober namen preizkusili znani medijski obrazi, je bila hkrati tudi zadnja oddaja priljubljenega kviza, ki jo je vodil Slavko Bobovnik.
Milijonar
Novi voditelj Milijonarja: Še malo bom vadil prijaznost #video
January 17, 2024
V tretji sezoni Milijonarja, ki na Planet prihaja 2. marca, se bo v vlogi voditelja najbolj znanega kviza na svetu preizkusil Jure Godler, ki je tudi sicer velik oboževalec te oddaje.
Milijonar
Poglejte, kako je Jure Godler prvič zakorakal v studio Milijonarja #video
January 17, 2024
Tretja sezona Milijonarja na Planet prihaja že 2. marca, novi voditelj Jure Godler pa se že pospešeno pripravlja na nov izziv. V napovedniku si lahko pogledate, kako bo videti v vlogi voditelja enega najbolj priljubljenih televizijskih kvizov na svetu.
Milijonar
Prebavne težave voditelja nasmejale občinstvo #video
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji Milijonar bo na vroči stol sedla tudi tekmovalka Mojca, ki je v oddaji razkrila, da izjemno rada pripravlja veganske in vegetarjanske jedi, s katerimi pa voditelj Jure Godler nima najboljših izkušenj.
Milijonar
Izžrebani nagrajenci SMS kviza iz znanja v oddaji Milijonar
January 17, 2024
Tudi v tretji sezoni se v vsaki oddaji Milijonar za nagrado lahko potegujejo tudi gledalci pred televizijskimi sprejemniki. V nadaljevanju objavljamo nagrajence posamezne oddaje.
Milijonar
Tudi v novi sezoni do nagrade kar iz domačega naslanjača
January 17, 2024
V televizijskem kvizu Milijonar, ki bo tudi v tretji sezoni na sporedu ob ponedeljkih in torkih zvečer, se boste za nagrade lahko spet potegovali tudi gledalci pred malimi zasloni.
Milijonar
Tekmovalec že v prvi oddaji Godlerja spravil v zadrego #video
January 17, 2024
Nocoj ob 20. uri se s tretjo sezono na Planet vrača priljubljeni kviz Milijonar, v katerem bo kar nekaj novosti. Ena izmed njih je novega voditelja Milijonarja že spravila v zadrego.
Milijonar
Tekmovalka razkrila nenavaden razlog, zakaj je pristala v Milijonarju #video
January 17, 2024
Tudi nocoj ob 20. uri vas na Planetu čaka dobra ura zabave s kvizom Milijonar, v katerem se bo na vroči stol prebila tudi tekmovalka, ki je razkrila nenavaden razlog za to, da je pristala v oddaji.
Milijonar
Zmago jima je priigral preoblečen v žensko #video
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji Milijonar, ki si jo na Planetu lahko ogledate ob 20. uri, bo na vroči stol sedla tekmovalka, ki je v eni od oddaj, ki ste jo lahko spremljali na Planetu in v kateri so tekmovali pari, že zmagala. Pot do zmage je bila, kot je povedala tekmovalka, predvsem za njenega partnerja vse prej kot lahka in precej nenavadna.
Milijonar
Gospa prijavila poštarja zaradi precej nenavadnega razloga #video
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji Milijonar bo svojo pot na vročem stolu nadaljeval tekmovalec, ki dela kot poštar v Avstriji. Voditelju Juretu Godlerju je zaupal, da se mu je na delovnem mestu ravno na dan snemanja oddaje zgodil precej nenavaden zaplet.
Milijonar
Tekmovalka obljubila maščevanje svojima sodelavcema #video
January 17, 2024
Nocoj ob 20. uri na Planetu bo v oddaji Milijonar kviz nadaljevala tekmovalka Kaja. V oddaji je pristala zaradi igre resnica ali izziv, ki jo je s sodelavcema igrala med službenim časom.
Milijonar
Nocoj bomo priča rekordnemu dosežku v tej sezoni #video
January 17, 2024
Tudi nocoj se lahko razvedrite z oddajo Milijonar in voditeljem Juretom Godlerjem. V tokratni oddaji bo tekmovalec s seboj domov odnesel najvišji znesek v tej sezoni.
Milijonar
V Milijonarja, da bi poplačal mafijo? #video
January 17, 2024
Nocoj ob 20. uri se na Planetu lahko sprostite ob gledanju kviza Milijonar. Prijatelj enega od tekmovalcev je v oddaji močno nasmejal občinstvo, ko je voditelju zaupal, zakaj se je tekmovalec sploh prijavil v kviz s petnajstimi vprašanji. Seveda je šlo le za hudomušno šalo.
Milijonar
V Milijonarju sostanovalka legendarne pevke #video
January 17, 2024
Tudi nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali legendarnega Milijonarja z voditeljem Juretom Godlerjem. Na vroči stol bo tokrat med drugim sedla tekmovalka, ki je razkrila, da je bila sostanovalka pokojne članice legendarne glasbene zasedbe Agropop.
Milijonar
Ko se je zbudil iz kome, je ženi obljubil počitnice, nato pa ... #video
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji Milijonar bo do glavne nagrade poskušal priti tudi Marjan iz Ljubljane, ki je voditelju zaupal, da je pred 30 leti ženi obljubil počitnice, obljube pa do danes še vedno ni izpolnil.
Milijonar
V Milijonarju: So se ravnokar stepli? #video
January 17, 2024
Priljubljeni kviz Milijonar, ki ga vodi Jure Godler, bo na sporedu tudi nocoj ob 20. uri na Planetu. Ko je ena od tekmovalk izkoristila pomoč klic v sili, je bil telefonski pogovor tako nenavaden, da je voditelj v šali pomislil, da so bili priča pretepu.
Milijonar
Godler tekmovalki uresničil skrito željo #video
January 17, 2024
V nocojšnji oddaji se bo v kvizu Milijonar preizkusila tudi tekmovalka Nina s Krke, ki je v oddaji razkrila, da ima prav posebno željo. In v priljubljenem kvizu se ji je ta želja tudi uresničila.
Milijonar
Tako drugačna bo odslej oddaja Milijonar #video
January 17, 2024
Izredne razmere zaradi koronavirusa vplivajo tudi na ustvarjanje marsikatere priljubljene televizijske oddaje. Eden takšnih je prav gotovo tudi kviz Milijonar, ki bo do nadaljnjega sneman brez občinstva v studiu, oddaje pa bodo imele tudi dobrodelno noto. In kako bo z zasilnim izhodom Glas ljudstva?
Milijonar
V Milijonarju priborila pet tisoč evrov za dom starejših občanov #video
January 17, 2024
Tudi zadnja oddaja Milijonar, ki je zaradi zdravstvenih ukrepov snemana brez občinstva v studiu, je bila dobrodelna. Potem, ko je v ponedeljkovi oddaji tekmovalec Božo za infekcijsko kliniko v Ljubljani priigral 2500 evrov, je v včerajšnji oddaji tekmovalka Jelka za Dom starejših občanov Rakičan zbrala kar pet tisočakov.
Milijonar
Po karanteni se je končno lahko vrnil v kviz Milijonar #video
January 17, 2024
Kviz Milijonar ima v zadnjih nekaj oddajah dobrodelno noto, na vroči stol pa sedajo tekmovalci, ki tudi sami aktivno pomagajo v kriznih časih. Eden je takih je bil tudi zdravstveni delavec Jure Noč z Jesenic, ki ga je v prvi oddaji prekinila sirena, na naslednjo pa ni mogel priti, saj je zaradi zapleta na delovnem mestu moral v samoizolacijo.
Milijonar
Tekmovalec nasmejal z zgodbo, kako je skoraj zamudil maturo #video
January 17, 2024
Nocoj ob 20. uri vas na Planetu čaka nov del oddaje Milijonar. Eden od tekmovalcev, ki bodo sedli na vroči stol, bo tudi Martin iz Prigorice, ki je voditelju zaupal zabavno zgodbo iz maturitetnih časov.