Riba, raca, rak
Nejc Špeh je s tem povsem šokiral svojega gosta #video
January 17, 2024
V oddaji Riba, raca, rak, ki si jo lahko na Planetu ogledate samo nocoj ob 20. uri, bo večerjo za pet pripravljal komik Nejc Špeh. Še preden ga bodo na domu obiskali gostje, pa bo Igor Mikič razkril, s čim ga je gostitelj večer prej šokiral in zakaj je prepričan, da bodo danes dobro jedli.
Riba, raca, rak
Za konec je komik poskrbel za nepozaben večer #recept
January 17, 2024
Kot zadnji v tej sezoni oddaje Riba, raca, rak je za kuhalnico prijel komik Nejc Špeh, ki je svoje goste presenetil z izjemnim istrskim večerom in navdušil tudi najzahtevnejšega kritika tega tedna Igorja Mikiča. Mišica je Špehu namenil popolno oceno pet, medtem ko je vsem drugim prej dal oceno dve.
Riba, raca, rak
Še najstrožji kritik v tej oddaji je ostal brez besed … #video
January 17, 2024
Kuharska oddaja Riba, raca, rak se je na Planetu končala. Zadnji znani Slovenec, ki je pokazal svoje sposobnosti, je bil komik Nejc Špeh. Vse goste je s svojo gostoljubnostjo in pripravljenimi jedmi povsem osupnil, najstrožji kritik Igor Mikič pa je ostal kar brez besed.
Planet 18
Voditeljica jim je to kar zamolčala #video
January 17, 2024
Od ponedeljka, 15. maja, bomo na Planetu spremljali znane, ki so vešči oz. malo manj vešči v kuhinji. Od ponedeljka do petka bo vsak dan kuhal en znani Slovenec, ki nas bo gostil v svojem domu. Oddaja Riba, raca, rak se začne že v ponedeljek.
Jutro na Planetu
Bi zaplesali s Sebastianom? #video
January 17, 2024
V jutranji oddaji Jutro na Planetu telovadite v naši družbi. Razmigajte se vsak dan ob 8. uri na Planetu.
Jutro na Planetu
Na večerji pri igralki dva bruhala? #video
January 17, 2024
Nov teden, novo kuhanje z znanimi Slovenci in Slovenkami. V tokratnem tednu vas bodo v naši kuharski oddaji Riba, raca, rak zabavali Urška Vučak Markež, Tim Kores, Tinkara Fortuna, Miran Rudan in Tomaž Mihelič.
Jutro na Planetu
"Tragično vest smo prejele, ko smo bile skupaj" #video
January 17, 2024
V oddaji Jutro na Planetu so bile z nami članice skupine Bepop. Na glasbeni sceni so skupaj že 20 let, ob tem pomembnem jubileju pa so izdale novo skladbo, himno prijateljstvu.
Jutro na Planetu
Pevka Alya pričakuje novega družinskega člana #video
January 17, 2024
Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 8. uri na Planetu. Bodite z nami.
Jutro na Planetu
Igor Mikič razkril: Pekel sem že kenguruje in krokodile #video
January 17, 2024
Na Planetu vsak teden kuhajo znani slovenski obrazi. Nocoj boste v oddaji Riba, raca, rak spremljali novo zasedbo, ki bo preizkušala svoje kuharske spretnosti pred kamero. Za štedilnik so tokrat stopili pevka Adrijana Kamnik, komika Tin Vodopivec in Nejc Špeh, peterico pa zaokrožujeta Alenka Husić in Igor Mikič, ki sta se v studiu pridružila voditeljema Suzani Kozel in Igorju Krmelju.
No items found.