Novosti
Na Planet prihaja nova serija Usodna ljubezen
March 25, 2024
V ponedeljek, 25. marca, na Planet prihaja nova turška uspešnica Usodna ljubezen (My Home, My Destiny), ki govori o revni mladenki, ki jo je posvojila bogatašinja in se znajde razpeta med obema družinama ter skuša najti svoje sidro v podobno ranjeni sorodni duši. V seriji bomo lahko spremljali glavna igralca, danes 32-letno Demet Özdemir in 42-letnega Ibrahima Celikkolija, ki sta srca turških gledalcev že osvojila.
Filmi in serije
Serija Mama zdaj na sporedu od ponedeljka do petka!
January 17, 2024
Na Planet TV lahko od ponedeljka do petka spremljate pretresljivo serijo Mama, v kateri igrata tudi znanki iz priljubljenega Sulejmana Veličastnega. Pretresljiva televizijska uspešnica prinaša čustveno zgodbo o vezi, ki se stke med žensko in trpinčeno deklico.
Filmi in serije
Nova turška serija Usodna odločitev #video
January 17, 2024
Na Planet TV prihaja nova turška serija Usodna odločitev, ki bo na sporedu vsak dan ob 18.30 (od ponedeljka do petka) oziroma ob 19.00 (ob sobotah in nedeljah).
Filmi in serije
Kaj nas čaka v prvem delu turške serije Istanbulska nevesta #foto
January 17, 2024
Turška serija Istanbulska nevesta, ki je že zasvojila gledalce širom sveta, nocoj ob 21. uri prihaja tudi na Planet TV. Poglejte si, kaj nas čaka v prvem delu te turške uspešnice, v kateri se usodno zaljubita mlada glasbenica in vplivni poslovnež.
Filmi in serije
Igralka kljub zavidljivemu uspehu ostaja skromna
January 17, 2024
Na Planetu boste lahko od srede spremljali novo turško serijo Odvetnica za ločitve. V glavni vlogi nastopa Gökçe Bahadır, ki je s sodelovanjem v tej seriji prekinila štiriletni umik od tovrstnih televizijskih projektov, njena vrnitev pa je med občinstvom požela veliko navdušenje.
Filmi in serije
Turška igralka je na snemanju serije končala v solzah!
January 17, 2024
Na Planetu si boste lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate turško serijo z naslovom Odvetnica za ločitve. V glavni vlogi nastopa igralka Gökçe Bahadır, ki se v svoje vloge tako zelo vživi, da je celo na enem od snemanj padla v jok.
Filmi in serije
Zvezdnica se je ločila v desetih minutah!
January 17, 2024
Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate novo turško serijo Odvetnica za ločitve. V njej nastopa tudi igralka Gökçe Eyüboğlu, ki v seriji igra prav odvetnico, specializirano za to področje. V resničnem življenju se je namreč tudi sama ločila, in četudi takrat ni nastopala v tej vlogi, je sodni postopek trajal samo deset minut.
Filmi in serije
Igralko so po krivem obtožili tega ...
January 17, 2024
Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate novo turško serijo Odvetnica za ločitve. V njej v glavni vlogi nastopa Gökçe Bahadır. Med snemanjem je zbolela za covid-19, v nadaljevanju pa razkrivamo, česa so jo zaradi tega obtožili.
Filmi in serije
Zvezdnica dosegla edinstven uspeh!
January 17, 2024
Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate novo turško serijo Odvetnica za ločitve. V njej v glavni vlogi nastopa Gökçe Bahadır, za katero je bilo leto 2022 izjemno uspešno.
Filmi in serije
Za igralko ta vloga pomeni veliko odgovornost
January 17, 2024
Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate novo turško serijo Odvetnica za ločitve. V njej nastopa Gökçe Bahadır, ki je pojasnila, zakaj igranje te glavne vloge zanjo pomeni veliko odgovornost.
Filmi in serije
Na snemanju te serije je zvezdnik doživel živčni zlom
January 17, 2024
Od ponedeljka do petka ob 17. uri lahko na Planetu spremljate povsem svežo turško uspešnico Zapeljivec. V glavni vlogi nastopa igralec Mert Ramazan Demir, ki je po poročanju turških medijev na snemanju te serije doživel živčni zlom.
Filmi in serije
Igralka tega svojemu bivšemu ni mogla odpustiti
January 17, 2024
Danes ob 17. uri ne zamudite premiere nove turške uspešnice Zapeljivec. V glavni vlogi vroče nadaljevanke igra Afra Saracoglu, ki se je po burnem razhodu s partnerjem znašla na naslovnicah turških medijev. Kaj se je zgodilo, pa razkrivamo v nadaljevanju.
Filmi in serije
To je razlog, da med njima lahko vlada taka strast
January 17, 2024
Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate novo turško serijo Zapeljivec. V njej v glavni vlogi nastopata igralka Afra Saracoglu in Mert Ramazan Demir, ki sta na zaslonu vzpostavila odlično kemijo in pristno strast. Kako pa jima je to uspelo?
Filmi in serije
Spremljajte novo turško uspešnico Tri sestre
January 17, 2024
Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate novo turško serijo Tri sestre. Ta velja za eno najbolj priljubljenih dramskih serij v Turčiji, izjemno priljubljena pa je tudi drugod po svetu.
Filmi in serije
"Tudi v resnici smo postale kot sestre!"
January 17, 2024
Od ponedeljka do petka ob 17. uri lahko na Planetu spremljate novo turško serijo Tri sestre, ki je osvojila tudi srca gledalcev po svetu. V seriji v vlogi ene od sester spremljamo tudi igralko Meliso Berberoğlu, ki je povedala, da so med snemanjem serije s soigralkami razvile takšen odnos, kot bi res bile sestre.
Filmi in serije
Priljubljeni igralec je v zvezi s 13 let starejšo #foto
January 17, 2024
Od pondeljka do petka ob 17. uri lahko na Planetu spremljate novo turško serijo Tri sestre, v kateri eno od glavnih vlog igra tudi vse bolj priljubljeni turški igralec Berker Güven, ki navdušuje v vlogi Somerja. Vse njegove oboževalke pa so verjetno nekoliko razočarne, da je igralec že nekaj časa srečen v zvezi s 13 let starejšo igralko.