Poroka na prvi pogled
Pikantna vprašanja so udeleženca šova spravljala v zadrego
April 22, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled in pare čakajo nove naloge, ki so jim jih pripravili strokovnjaki. Tokrat Matica in Katjo čaka skrivnostna skrinjica z nekoliko bolj pikantnimi vprašanji.
Poroka na prvi pogled
Olga se je želela zaupati Mihi, nato so jo premagale težke solze
April 22, 2024
Nocoj ob 21.10 se nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, ki bo spet postregel z izjemno razburljivim dogajanjem. Med drugim se bo Olga odločila Mihi zaupati osebno zgodbo, ki je njeno življenje pred leti obrnila povsem na glavo, pred tem pa so jo premagale solze.
Večerja za 5
To je zmagovalka tedna v oddaji Večerja za 5
April 22, 2024
Za nami je še zadnja večerja v tem tednu Večerje za 5. Vseh pet članov dolenjsko-belokranjske druščine nas je navdušilo s svojo srčnostjo, gostoljubnostjo in odličnimi jedmi, vseeno pa je bil zmagovalec tedna lahko samo en.
Večerja za 5
Večerja za 5 bo v tem tednu obiskala Primorsko
April 22, 2024
V tem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Primorsko regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Filmi in serije
Nedeljska filmska uspešnica na Planetu
April 22, 2024
Nedeljski večer si lahko popestrite z ogledom filmske uspešnice na Planetu. Ob 20.35 ne zamudite pustolovščine Jack Hunter: Izgubljeni zaklad Ugarita, ki govori o svetovnem popotniku in arheologu, ki se v iskanju zaklada starodavnega ugaritskega kraljestva zaplete v spletke in nevarnosti.
Večerja za 5
S to gesto je svoje gostje ganil skoraj do solz
April 20, 2024
Četrto večerjo v oddaji Večerja za 5 je pripravil edini moški predstavnik v tem tednu. Tim je navdušil s pripravljeno hrano, še bolj pa s presenečenjem ob koncu, s katerim je poskrbel, da so se njegove gostje povsem raznežile.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Priljubljeno pevko so želeli kupiti: takšen je bil ponujeni znesek
April 20, 2024
Nocoj ob 21. uri si boste na Planetu lahko ogledali satirično oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem, ki bo spet postregla z zabavnim pregledom dogajanja doma in po svetu. V posebno rubriko Vis-a-Vis pa tokrat prihaja priljubjena pevka Ines Erbus, ki bo razkrila zanimivo prigodo z enega od njenih potovanj.
Poroka na prvi pogled
Po Andreju je travmo iz otroštva razkrila še Tanja Kocman
April 19, 2024
Po pestrem tednu v šovu Poroka na prvi pogled komentatorje oddaje Poroka na DRUGI pogled nocoj ob 21.10 na Planetu čaka veliko dela. Stalni komentatorski trojici se bo tokrat pridružila vsestranska Salome.
Večerja za 5
Tofu v sladici? Takšni so bili odzivi gostov!
April 19, 2024
Za tretjo večerjo v tem tednu oddaje Večerja za 5 je tokrat poskrbela Špela. Odločila se je, da bo svoje goste poskusila presenetiti in navdušiti z nekoliko neobičajnimi kombinacijami. Med drugim je kot sestavino v sladici dodala tofu. In kakšen je bil odziv gostov?
Poroka na prvi pogled
Ženin iz šova iskreno: Rad bi spet navezal stike z bivšo
April 18, 2024
Za nami je še ena napeta epizoda šova Poroka na prvi pogled, ki jo je zaznamoval prepir med najtrdnejšim parom v šovu Rudijem in Marjetko. V nezavidljivi situaciji pa se je znašel tudi Kristijan, saj njegova žena želi eksperiment nadaljevati z drugim ženinom. Kljub pogovoru s strokovnjakinjo, Korošec vztraja, da ne vidi smisla v nadaljevanju eksperimenta. Prepričan je, da bi ta čas, če bi lahko zapustil šov, lahko veliko bolje izkoristil.
Poroka na prvi pogled
Jahanje se je za ženina skoraj slabo končalo
April 18, 2024
Nocoj ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogledali nadaljevanje ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v katerem se bosta Andrej in Irena odpravila na jahanje. Andrej se je inštruktorici pohvalil, da je konje že večkrat jahal, ampak njegov poskus se je skoraj slabo končal.
Poroka na prvi pogled
Rudi in Marjetka sta se hudo sprla, ker je šla z drugim
April 18, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem bomo priča hudemu prepiru med Rudijem in Marjetko, ki sta doslej veljala za najbolj trden par v eksperimentu. Kaj je bil razlog?
Večerja za 5
Simpatična Marina navdušila in prejela visoko oceno! Jo lahko sploh še kdo premaga?
April 17, 2024
V oddaji Večerja za 5 nas je drugi dan dolenjsko-belokranjskega tedna gostila energična Marina, ki je svoje goste z gostoljubnostjo in odlično hrano zares navdušila. Podelili so ji kar 38 točk. Le ena gostja ji ni dala najvišje ocene in priznala, da je to storila, ker vidi Marino kot največjo konkurentko za končno zmago.
Poroka na prvi pogled
Sara ni uspela prepričati Jerneje in Marka, da bi prisluhnila strokovnjakom
April 17, 2024
Za nami je ena najbolj razburljivih ceremonij zaobljub v šovu Poroka na prvi pogled. Marko in Jerneja sta se odločila ostati v eksperimentu, vendar ne da bi poskusila rešiti svoje partnerske zveze s Saro oziroma Kristijanom, temveč, bosta čas raje izkoristila za medsebojno spoznavanje. Sara ju je na samem sicer poskusila prepričati, da bi vendarle prisluhnila strokovnjakom, vendar neuspešno.
Večerja za 5
Že prvi večer sta padli dve desetici
April 17, 2024
V tem tednu oddaje Večerja za 5, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, se mudimo v Dolenjsko-Belokranjski regiji. Kot prva je kuhala mlada športnica Ajda, ki se je odločila skozi jedlinik predstaviti sebe in svoj način življenja. Ob koncu je za svojo pojedino prejela kar 35 točk.
Kolo sreče
Znano je, kdaj se na Planet vrača Kolo sreče
April 17, 2024
Od 6. maja dalje boste na Planetu lahko spremljali že tretjo sezono priljubljenega kviza Kolo sreče. Tekmovalci, znane Slovenke in Slovenci ter voditelja se že veselijo nove sezone. Tudi letos bo glavna nagrad avtomobil, ki se ga bo razveselil eden od udeležencev.
Poroka na prvi pogled
Strokovnjaki ogorčeni nad vedenjem ženina: žugal jim je s prstom
April 17, 2024
Nocoj ob 21.10 na v šovu Poroka na prvi pogled čaka izjemno razburljivo nadaljevanje ceremonije zaobljub, saj bodo pred strokovnjake sedli Jerneja in Kristijan ter Sara in Marko. Pogovori bodo precej burni in strokovnjaki bodo Marku očitali, da se vede zelo nespoštljivo.
Poroka na prvi pogled
Strokovnjakinja morala razložiti nevesti: To je varanje!
April 16, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled nas nocoj čaka nadaljevanje ceremonije zaobljub. Pred strokovnjake bodo sedli tudi udeleženci, ki igrajo osrednjo vlogo v "aferi" zamenjava žena. Marko in Jerneja sta namreč odločna zapustiti svoja partnerja Saro in Kristijana ter skupaj nadaljevati eksperiment. Strokovnjake je med pogovorom razburila Jerneja, ki je dejala, da tega ne dojema kot varanje.
Poroka na prvi pogled
Odločitev neveste na ceremoniji zaobljub je presenetila vse
April 16, 2024
V ponedeljkovi epizodi smo poleg nadaljevanja razburljive skupne večerje parov videli tudi prvi del ceremonije zaobljub. Po zahtevnem tednu,v katerem sta dosegla najnižjo točko v svoji zvezi, sta pred strokovnjake sedla tudi Irena in Andrej ter vse presenetila s svojima odločitvama.
Večerja za 5
Večerja za 5 se bo ta teden potepala po Dolenjsko-Belokranjski regiji
April 16, 2024
V sedmem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Dolenjsko-Belokranjsko regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Poroka na prvi pogled
Tako se je Irena odzvala na Andrejevo opravičilo
April 16, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled spremljamo nadvse razburljivo dogajanje na skupni večerji parov, ki se bo nadaljevalo tudi v nocojšnji epizodi. Za enega najbolj dramatičnih trenutkov je poskrbela Irena, ki se je čustveno povsem zlomila in kaže, da je njena zveza z Andrejem na najnižji točki. Andrej se ji bo pred ceremonijo zaobljub za dogajanje na večerji želel opravičiti, toda ...
Poroka na prvi pogled
Vroče dogajanje v šovu: med večerjo sta se "šlatala" pod mizo
April 16, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem bomo spremljali drugi del skupne večerje parov. V prejšnji epizodi smo videli, da se je Marko že presedel stran od svoje žene Sare k Jerneji. Kemija med njima je očitna, saj nista mogla držati rok stran drug od drugega.
Poroka na prvi pogled
Strokovnjaki osupli: On bi kar zamenjal ženo?
April 15, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10 na Planetu, smo spremljali prvi del skupne večerje parov, ki je poskrbela za kar precej burnega dogajanja. Med drugim je Marko vsem razkril, da ima v načrtu nadaljevati ljubezenski eksperiment z drugo nevesto, kar je močno osupnilo strokovnjake.
Filmi in serije
Zvezdnik se je za več dni zaprl v samico in izgubil skoraj 20 kilogramov
April 15, 2024
V nedeljo ob 20.30 uri si boste na Planetu lahko ogledali filmsko uspešnico Metulj (Papillon). Film se lahko pohvali z oceno 7,2 na spletni strani IMDb, v glavnih vlogah pa blestita Charlie Hunnam in Rami Malek. Prvi je za vlogo po lastni želji izgubil kar nekaj kilogramov in več dni preživel zaprt v samici.
Poroka na prvi pogled
Smo le dobili odgovor, kdo od komentatorjev je najboljši v postelji?
April 14, 2024
Šov Poroka na prvi pogled je v tem tednu poskrbela za res razburljivo dogajanje, zato bodo imeli komentatorji komentatorske oddaje Poroka na DRUGI pogled nocoj ob 21.10 zares veliko dela. Pogovor bo nanesel tudi na to, kdo od komentatorjev je najboljši v postelji.
Filmi in serije
Takšne trike je moral uporabljati igralec v prizorih s štirinožnimi soigralci
April 14, 2024
Na Planetu si boste v soboto ob 21. uri lahko ogledali drugi del filma Pasji smisel življenja 2. Tudi v drugem delu je nastopil filmski zvezdnik Dennis Quaid, ki je razkril, kakšne trike je moral uporabiti med snemanjem prizorov s psi.
Večerja za 5
Zmagovalki tega tedna Večerje za 5 sta kar dve
April 14, 2024
V šestem tednu šova Večerja za 5 smo obiskali Koroško in Korošci so nas navdušili s svojo gostoljubnostjo in odličnim vzdušjem. Kot zadnji v tem tednu je kuhal Marko, po njegovi pojedini pa smo izvedeli tudi, kdo je zmagovalec tedna, ki si je prislužil nagrado tisoč evrov.
Večerja za 5
Tako je priljubljena pevka presenetila udeležence šova
April 13, 2024
V oddaji Večerja za 5, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, je četrto pojedino pripravila Slavica. Med večerjo je goste čakalo posebno presenečenje, saj se je med njimi nepričakovano pojavila priljubljena pevka Adrijana Kamnik.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Murko razkril, zakaj je skoraj končal svojo kariero
April 13, 2024
Vsak petek ob 21. uri si na Planetu lahko ogledate satirično oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem. Gost nocojšnje pogovorne rubrike Vis-a-Vis bo eden in edini Damjan Murko, ki bo v iskrenem pogovoru z voditeljem Juretom Godlerjem med drugim razkril, zakaj je resno razmišljal, da bi zaključil svojo kariero in zapustil estradno sceno.
Večerja za 5
Ob tej sladici so vsi zahtevali repete
April 12, 2024
Tretjo večerjo v tem tednu oddaje Večerja za 5, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, je gostil Boštjan. Svojo pojedino je pričel z bolj eksotičnimi jedmi, zaključil pa s tradicionalno koroško sladico in vse popolnoma navdušil.
Poroka na prvi pogled
Pravila in splošni pogoji nagradne igre: Poroka na drugi pogled
April 11, 2024
Objavljamo Pravila in pogoje nagradne igre, ki bo potekala v okviru oddaje Poroka na drugi pogled.
Poroka na prvi pogled
Miha v škripcih: Olga izvedela za njegovo osvajanje Marjetke
April 11, 2024
Nocojšnja skupna večerja parov v šovu Poroka na prvi pogled bo poskrbela za kar nekaj hudih pretresov. Med drugim se bo čustveno povsem zlomila Irena, priča bomo debati o menjavi žena, poleg tega pa bo na dan prišlo tudi Mihovo osvajanje Marjetke. Le kaj bo na to rekla Olga?
Poroka na prvi pogled
Nevesta se je povsem zlomila in v joku kričala: Vsi so isti in zdaj ...
April 11, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki bo na sporedu nocoj ob 21.10 na Planetu, nas čaka najbolj dramatična skupna večerja parov do zdaj. Med drugim bodo Ireno premagale solze, saj bo prepričana, da so se vsi zarotili proti njej.
Večerja za 5
Veganka navdušila z mesno pojedino
April 10, 2024
V drugi epizodi Večerje za 5 v tem tednu, v katerem se potepamo po Koroški, je veselo druščino gostila Tinca, ki je prava kulinarična mojstrica, ki z ljubeznijo in inovativnostjo preobraža tradicionalne jedi v veganske mojstrovine. Toda tokrat je goste povsem šokirala z mesno glavno jedjo in na koncu celo prejela najvišjo oceno v tej sezoni.
Poroka na prvi pogled
Pa smo ga dočakali: zgodil se je prvi strasten poljub
April 10, 2024
Medtem ko imajo nekateri pari v šovu Poroka na prvi pogled težave, pa zveza Rudija in Marjetke vse bolj cveti. Med romantičnim izletom je v džakuziju tako padel tudi prvi zares strasten poljub med njima.
Poroka na prvi pogled
Poglejte, v kaj ga je prepričala: ženin je kričal od bolečin
April 10, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled spremljamo nadvse razburljivo dogajanje, saj so odnosi med nekaterimi pari zelo napeti. Edini par, ki mu zveza vse bolj cveti, sta Marjetka in Rudi. Toda ker v zvezi ni vedno samo lepo, je Marjetka poskrbela, da je Rudi izkusil nekaj prav posebnega trpljenja.
Poroka na prvi pogled
Andrej šokiral z neposrednostjo: Odnosa ne želim graditi s tabo!
April 10, 2024
Odnos med Ireno in Andrejem v šovu Poroka na prvi pogled je vse prej kot rožnat. Toda naloga, ki so jima jo dali strokovnjaki, je vse skupaj še zaostrila. Andrej je bil namreč zelo neposreden in Ireni rekel, da z njo nima želje graditi odnosa.
Večerja za 5
Udeleženec šova v solzah: Najtežje je, ko ne moreš nahraniti svoje družine!
April 9, 2024
V tem tednu šova Večerja za 5 se potepamo po Koroškem. V Kotljah nas je kot prvi gostil Jure, skupaj z ženo je lastnik prve burger hiše na Koroškem. Preden sta začela to uspešno zgodbo, pa sta doživljala zelo težke trenutke.
Poroka na prvi pogled
Neverjetno dogajanje v šovu: dogovorila sta se, da si bosta izmenjala ženi
April 9, 2024
V tokratni epizodi Poroka na prvi pogled smo spremljali nadvse razburljivo dogajanje. Kot kaže se nekaj plete med Jernejo in Markom, kar je močno prizadelo Kristijana, ki se je odločil soočiti z Markom. Razplet pogovora pa je bil vse prej kot pričakovan.
Večerja za 5
Večerja za 5 bo ta teden obiskala Koroško
April 9, 2024
V šestem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Koroško regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Poroka na prvi pogled
Drama v šovu: Kristijan sumi, da ga Jerneja vara
April 9, 2024
Nocoj ob 21.10 nas na Planetu čaka najbolj dramatična epizoda šova Poroka na prvi pogled doslej. Kristijan je namreč posumil, da je druženje njegove žene Jerneje z drugim ženinom iz šova vse prej kot nedolžno. Po soočenju z njo se je Kristijan zlomil in odvihral iz stanovanja ter ni želel dajati izjav za snemalno ekipo.
Poroka na prvi pogled
Po obisku erotične trgovine ga je začelo razganjati: Marjetko vabil na nudistično plažo
April 9, 2024
Za razburljivo dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete ob 21.10, bo poskrbel tudi Miha, ki se bo v družbi Marjetke podal v erotično trgovino in več kot očitno bo, da mu je Rudijeva žena nadvse všeč.
Večerja za 5
To je zmagovalec tega tedna šova Večerja za 5
April 8, 2024
V oddaji Večerja za 5 smo se v tem tednu potepali po Savinjski regiji. Kot zadnja je kuhala Petra, ki je navdušila svoje goste, a ne dovolj za zmago. Zmagovalec tedna je s 35 točkami postal Blaž.
Poroka na prvi pogled
Nevesta zagrozila z odhodom iz šova
April 8, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10 na Planetu, spremljamo pravo dramo med Markom in Saro. Po ceremoniji zaobljub je med njima močno počilo in nevesta je že zagrozila, da bo zapustila šov, če se stvari med njima ne uredijo.
Filmi in serije
Zvezdnik priznal: Še nikoli me ni bilo tako strah med snemanjem prizora
April 8, 2024
Nocoj ob 20.30 si boste na Planetu lahko ogledali akcijski triler V nevarnosti (Unlocked), ki se lahko pohvali z vrhunsko igralsko zasedbo. V njem so namreč nastopili Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Collette in John Malkovich. Orlando Bloom je v intervjuju spregovoril o tem, zakaj je sprejel vlogo, ki je tako drugačna od njegovih preteklih, razkril pa tudi, s kakšnimi izzivi se je na snemanju spopadal.
Filmi in serije
Sobotna filmska uspešnica na Planetu
April 7, 2024
Nocoj ob 20.50 si boste na Planetu lahko ogledali romantično dramo 10 stvari pred razhodom (10 Things We Should Do Before We Break Up) s Christino Ricci v glavni vlogi, v kateri se na slepem zmenku spozna nenavaden par, za katerega ima usoda svoje načrte.
Večerja za 5
Gostiteljica je s to sestavino povsem prestrašila svoje goste
April 6, 2024
Zadnji dan potepanja po Savinjski regiji v oddaji Večerja za 5 bomo podrobneje spoznali Petro, ki je polna energije in vedno pripravljena na nove izzive. Tokrat bo svojim gostom pripravila pravo pojedino, čeprav bo s sestavinami nekaterim povzročila kar nekaj skrbi.
Večerja za 5
Nocoj nas bo gostila mlečna kraljica, ki brez težav sede tudi v traktor
April 5, 2024
Z zabavno druščino iz Savinjske regije se bomo družili tudi nocoj ob 20. uri, ko bo za kuhalnico poprijela 20-letna študentka veterinarske tehnike, ki se lahko pohvali z nazivom mlečna kraljica 2023. Poleg tega, da ni dela, ki ga na kmetiji ne bi obvladala, marsikoga preseneti tudi s tem, ko se mimo pripelje kar s traktorjem.
Novosti
Nevesta iz prejšnje sezone razkrila, kaj je novega na njenem ljubezenskem področju
April 4, 2024
Nocoj ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogledali komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled, v kateri se bo stalnim komentatorjem Špeli Goršelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu pridružila še nevesta iz prejšnje sezone Vlasta.
Večerja za 5
Šokirani udeleženci šova so se spraševali, kaj so v resnici sploh jedli
April 4, 2024
Tretjo večerjo v tem tednu oddaje Večerja za 5, v kateri se potepamo po Savinjski regiji, je gostil Blaž, ki je svoje goste zelo navdušil in prejel največ točk. Za še eno presenečenje pa je poskrbel Miha, ki je razkril zgodbo, kako je s posebno specialiteto za nos potegnil svoje prijatelje.
Večerja za 5
Takšne sladice pa še ne: posledice so lahko katastrofalne
April 4, 2024
V tretji oddaji okušanja kulinarike v Savinjski regiji bomo spoznali Blaža, ki je ustanovitelj in lastnik podjetja, specializiranega za proizvodnjo ledu. Nekaj svojega poklicnega znanja bo uporabil tudi pri pripravi sladice, pri tem pa je opozoril, da gre lahko marsikaj narobe.
Poroka na prvi pogled
Olga presenetila Miho: To bom sprejela kot dotik ginekologa!
April 4, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21.10, imajo pari teden intimnosti. Z nalogami, povezanimi s tem, sta se že spopadla tudi Olga in Miha, ki pa imata spet težave z razumevanjem drug drugega.
Poroka na prvi pogled
Ženin med nalogo intimnosti: Neprijetno mi je bilo
April 3, 2024
Po drugi ceremoniji zaobljub v šovu Poroka na prvi pogled se za pare pričenja teden intimnosti in njihova naloga bo, da se v teh dneh povežejo tudi fizično. Prva naloga Jerneje in Kristijana ni pripeljala do želenega rezultata. Ob tem je bilo ženinu celo neprijetno.
Večerja za 5
Simpatična udeleženka šova razkrila težko zgodbo iz otroštva
April 3, 2024
Nocoj ob 20. uri nas bo na kulinarično popotovanje v oddaji Večerja za 5 popeljala simpatična Sara, ki je vedno pripravljena na nove izzive in eden takih bo tudi nocojšnja večerja. V oddaji pa bo med drugim razkrila težko zgodbo iz otroštva.
Poroka na prvi pogled
Po hudem prepiru: Udeleženci menijo, da Olga manipulira z Miho
April 2, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem bomo spremljali drugi del ceremonije zaobljub. Kot prva bosta pred strokovnjake sedla Olga in Miha, ki sta po večerji parov poskrbela za hud prepir, ki se je končal z Olginim odhodom iz skupnega stanovanja.
Večerja za 5
V novem tednu Večerje za 5 bomo obiskali Savinjsko dolino
April 2, 2024
V petem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Savinjsko regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Novosti
Novi voditelj oddaje Planet 18
April 2, 2024
Informativna oddaja Planet 18 bo imela od sobote naprej novega voditelja. Katarini Braniselj in Miranu Tišiču se bo pridružil Luka Svetina.
Poroka na prvi pogled
Po večerji izbruhnil hud prepir: Olga možu zabrusila, da je idiot!
April 2, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled, v katerem bomo spremljali drugi del skupne večerje parov. Pogovori na večerji pa so privedli do tega, da sta se v stanovanju močno sprla Miha in Olga. Slednja je svojemu možu celo zabrusila, da je idiot.
Večerja za 5
Zmagovalka tedna navdušila z ganljivo gesto
April 1, 2024
Četrti teden oddaje Večerja za 5, v katerem smo se potepali po Osrednjeslovenski regiji, se je zaključil z večerjo, ki jo je gostila Hana. Z avtentično arabsko pojedino je povsem navdušila svoje sotekmovalce in postala zmagovalka. Na koncu je poskrbela še za izjemno gesto, saj se je odločila nagrado v vrednosti tisoč evrov podariti v dobrodelne namene.
Filmi in serije
Tako so v filmu oskarjevca pomanjšali za več kot 40 centimetrov
March 31, 2024
Nocoj ob 20.55 si boste na Planetu lahko ogledali francosko komično dramo Velikost ni pomembna, v kateri blesti oskarjevec Jean Dujardin, ki v filmu igra Cedrica, ki je izjemno nizke rasti, zato je bilo treba uporabiti kar nekaj različnih trikov, da so "pomanjšali" v resnici precej višjega igralca.
Večerja za 5
Udeleženka šova razkrila, zakaj je pristala na infuziji
March 30, 2024
Zadnji dan potepanja po osrednji Sloveniji nas bo v oddaji Večerja za 5 gostila Hana, ki želi Sloveniji predstaviti bogastvo in raznolikost arabskih jedi, obogatenih z eksotičnimi začimbami, ter goste popeljati na nepozabno kulinarično potovanje. Ampak, kaj bo na to hrano rekla Manca, ki je priznala, da je pri hrani tako zelo izbrična, da je zaradi tega že pristala na infuziji.
Novosti
To je razlog, da je Miha Hercog v studiu nosil očala
March 29, 2024
Tako kot vsak četrtek nas tudi nocoj ob 21.10 na Planetu čaka zabavna komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled. Že na začetku oddaje bo Miha Hercog vse v studiu presenetil z nekoliko neobičajnim videzom.
Poroka na prvi pogled
Nevesta priznala, da jo je drug ženin zelo pritegnil
March 28, 2024
Za pari v šovu Poroka na prvi pogled je druga skupna večerja in tokrat se je ostalim parom prvič pridružil tudi novi par. In kaže, da je Katja bolj navdušena nad drugim ženinom iz šova, kot pa nad Maticem, ki so ji ga izbrali strokovnjaki.
Večerja za 5
Odziv na presenečenje po večerji: To je najbolj grozna stvar na svetu!
March 28, 2024
Kot tretja v tem tednu je večerjo za ekipo iz Osrednjeslovenske regije pripravila 20-letna Manca, ki je ob koncu večera za svoje goste pripravila tudi posebno presenečenje, ki jim je sprva pognalo nekaj strahu v kosti.
Večerja za 5
Gostiteljca se je znašla pred zagato: kaj bo z večerjo?
March 28, 2024
V tretji oddaji Večerja za 5 tega tedna nas bo gostila Manca, zgovorno mlado dekle, ki se je veščin govora pred kamero naučila kar na TikToku in sedaj svojo ustvarjalno žilico razvija še na fakulteti, kjer študira medije in novinarstvo. Toda pred njo je danes nekoliko drugačen izziv in vse ne bo šlo tako, kot si je zamislila.
Poroka na prvi pogled
Nevesta osupnila: Če bo na večerji kak hud tip, bo pač moj!
March 28, 2024
Nocoj se bodo pari v šovu Poroka na prvi pogled udeležili že druge skupne večerje, ki prinaša kar nekaj razburljivega dogajanja. Prvič se jim bosta pridružila mladoporočenca Katja in Matic, še pred prihodom tja, pa bo nevesta poskrbela za precej nenavado izjavo.
Večerja za 5
Gostitelj odprl hladilnik in doživel neprijetno presenečenje
March 27, 2024
V drugi oddaji Večerja za 5, ki jo na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri, je svoje kuharske in gostiteljske spretnosti pokazal Gregor iz Zaloga. Ko se mu je že zdelo, da je z glavno jedjo, ki jo je pripravljal prvič, navdušil svoje goste, ga je čakalo neprijetno presenečenje.
Poroka na prvi pogled
Ženin namigoval na "akcijo", nevesta pa ...
March 27, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10, sta za viden napredek v njuni zvezi poskrbela Olga in Miha. Ženin zato, malo za šalo in malo zares, že namiguje, da bi bil čas za nov korak v njuni zvezi.
Večerja za 5
"Najbolj čudna jed, ki jo imam jaz rada, je ovčja glava!"
March 27, 2024
Drugi dan potepanja po osrednjeslovenski regiji v oddaji Večerja za 5 nas bo gostil Gregor iz Zaloga. Med nocojšnjim druženjem bo pogovor med gosti tekel tudi o najbolj nenavadnih jedeh, ki so jih kdaj poskusili. In lahko rečemo, da je Hana brez težav prekosila vse ostale.
Poroka na prvi pogled
Pravila in pogji nagradne igre Poroka na prvi pogled
March 26, 2024
Objavljamo Pravila in pogoje nagradne igre, ki bo potekala v okviru oddaje Poroka na prvi pogled.
Večerja za 5
Takšno oceno je dobila za vegansko večerjo in sladico brez sladkorja
March 26, 2024
V četrtem tednu oddaje Večerja za 5 bomo večere preživljali z zabavno druščino iz osrednjeslovenske regije. Prva je kuhala Darja in svoje goste presenetila z vegansko pojedino, vse pa je najbolj navdušila sladica, ki ni vsebovala sladkorja.
Poroka na prvi pogled
Nevesti je bolj všeč drug ženin iz šova
March 26, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10, je na preizkušnji iskrenost in zaupanje med pari. Med razporejanjem fotografij ostalih udeležencev eksperimenta po privlačnosti, je Jerneja priznala, da bi se najverjetneje bolje kot s svojim možem Krstijanom ujela z drugim ženinom iz šova.
Večerja za 5
Udeleženec šova zgrožen: A ti veš, kam si se prijavila?
March 26, 2024
V oddaji Večerja za 5, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, se bomo potepali po Osrednjeslovenski regiji. Kot prva bo kuhala Darja, ki bo predstavila svojo zelo posebno vegansko kuhinjo in razkrila, česa se ne da najti na njenem jedilniku. Ostale tekmovalce je ob tem začelo skrbeti, kaj bodo sploh lahko pripravili, da ne bo ostala lačna. Kmalu zatem pa so presenečeno ugotovili, da verjetno vseeno ne bo najbolj zahtevna gostja tega tedna.
Poroka na prvi pogled
Nevesti šokirali s priznanjem, da sta brskali po telefonu svojih partnerjev
March 26, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem se pari spopadajo z nalogami, s katerimi preverjajo iskrenost in zaupanje med sabo. Ena zahtevnejših je izmenjava telefonov, pri čemer sta dve nevesti priznali, da sta to v svojih prejšnjih zvezah že počeli.
Novosti
Na Planet prihaja nova serija Usodna ljubezen
March 25, 2024
V ponedeljek, 25. marca, na Planet prihaja nova turška uspešnica Usodna ljubezen (My Home, My Destiny), ki govori o revni mladenki, ki jo je posvojila bogatašinja in se znajde razpeta med obema družinama ter skuša najti svoje sidro v podobno ranjeni sorodni duši. V seriji bomo lahko spremljali glavna igralca, danes 32-letno Demet Özdemir in 42-letnega Ibrahima Celikkolija, ki sta srca turških gledalcev že osvojila.
Večerja za 5
Poglejte, kje se bomo potepali v tem tednu Večerje za 5
March 25, 2024
V četrtem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Osrednjeslovensko regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Večerja za 5
Zmagovalec navdušil z gesto: poglejte, kaj je naredil z nagrado
March 25, 2024
Za nami je nadvse zabaven teden v oddaji Večerja za 5, v kateri smo se potepali po Štajerskem. Kot zadnja je za nadvse prijeten večer poskrbela Petra, ob koncu njihovega druženja pa je sledila razglasitev najboljšega gostitelja v tem tednu. Največ točk je dosegel Rok in postal zmagovalec, ob prejemu nagrade pa je poskrbel za izjemno gesto.
Jutro na Planetu
Jutro na Planetu: ob materinskem dnevu pogovor s predsednico republike
March 25, 2024
Ponedeljkova oddaja Jutro na Planetu bo posvečena materinskemu dnevu, ki ga obeležujemo 25. marca. Med drugim boste lahko prisluhnili pogovoru s predsednico republike Natašo Pirc Musar, v studiu pa bomo gostili tudi znane Slovenke in njihove mame.
Filmi in serije
To je zvezdnika na snemanju spravljalo ob živce
March 23, 2024
Na Planetu si boste lahko nocoj ob 23.10 ogledali romantično komedijo Jexi. Glavni igralec Adam Devine je v intervjuju spregovoril o tem, kako je bilo snemati ta film s telefonom v glavni vlogi in koliko je lahko v filmu improviziral.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Jure Godler in Cene Prevc skupaj v stand-up?
March 23, 2024
Nocoj ob 21.10 na Planetu ne zamudite satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem. V novi sezoni lahko v oddaji spremljate tudi rubriko VIS-a-VIS, katere tokratni gost bo Cene Prevc. V nevsakdanjem intervjuju, z nevsakdanjimi vprašanji, bomo o nekdanjem smučarskem skakalcu tik pred praznikom pod Poncami izvedeli marsikaj zanimivega.
Večerja za 5
Gostiteljica mu je natakala vino, on je pa zardeval
March 22, 2024
Nocoj ob 20. uri bomo v oddaji Večerja za 5 še zadnjič večerjali s štajersko druščino, ko nas bo v svojem živahnem domu v Mariboru gostila Petra Simončič. Njena energija, optimizem in ljubezen do življenja, obljubljajo večer, poln zabave, smeha in nepozabnih kulinaričnih doživetij.
Poroka na prvi pogled
Ženin je moral na medenih tednih zapustiti skupno sobo
March 22, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete od ponedeljka do srede ob 21.10, se je poročil še en par. Matic in Katja sta bila od prvega trenutka navdušena drug nad drugim, do zadrege pa je prišlo na prvi dan poročnega potovanja, ko je moral ženin zapustiti skupno sobo.
Večerja za 5
"V tej sobi je strašljiv občutek!"
March 22, 2024
V četrti epizodi štajerskega tedna v oddaji Večerja za 5 nas bo v svoj dom na idilični Sveti Ani povabila Petra Kapl, vzgojiteljica, polna življenja in nalezljivega smeha. Njena domačija, stara 150 let, diši po tradiciji in toplini lesa, kar obljublja večer, napolnjen s štajersko gostoljubnostjo, pa tudi nekaj paranormalnega pridiha.
Novosti
Miha Hercog pred nehvaležno nalogo: kako se bo odločil?
March 22, 2024
Nocoj ob 21.10 bo na Planetu spet na sporedu zabavna komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, v kateri Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog komentirajo dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. Komentatorjem se bo tokrat pridružila priljubljena igralka Tina Gorenjak. Špela Grošelj bo Miho Hercoga z nehvaležnim vprašanjem spet spravila v zadrego.
Večerja za 5
Gostja o glavni jedi: Ko nimaš več volje in zob, je to super!
March 21, 2024
Tretjo večerjo v tem tednu šova Večerja za 5 je pripravila 29-letna Špela, ki je na jedilnik dala jedi, ki jih sama rada uživa. Ker je zagovornica zdrave prehrane, je gostom ponudila jedlinik brez glutena in sladkorja. Ampak bolj kot to, je presenetila kombinacija, ki jo je ponudila kot glavno jed.
Poroka na prvi pogled
Nevesti ni bilo všeč, kar je našla na ženinovem telefonu
March 21, 2024
Najpomembnejša stvar v vsakem partnerskem odnosu je zaupanje med partnerjema. Zato bodo pari v šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete tudi nocoj ob 21.10, morali opraviti določene naloge, ki jim bodo pomagale graditi to medsebojno zaupanje. A naloge niso enostavne in določena spoznanja lahko privedejo tudi do velikih razočaranj.
Večerja za 5
Gostje med večerjo umirali od smeha
March 21, 2024
V tretji epizodi štajerskega tedna v oddaji Večerja za 5 nas bo gostila Špela Škofič, 29-letna podjetnica in umetnica iz Maribora, polna strasti do kuhanja, petja, plesa in zdravega življenjskega sloga. Svojim gostom bo pripravila posebno presenečenje, ob katerem se ne bodo mogli nehati smejati.
Večerja za 5
Večerjo dodatno začinila pikantna vprašanja
March 20, 2024
V drugi epizodi oddaje Večerja za 5 je štajersko druščino gostila Marija iz Selnice ob Dravi in jim pripravila večer, poln domačnosti in topline ter nepozabnih kulinaričnih užitkov. Za zabaven zaključek večera je poskrbela nagajiva igrica z nekoliko pikantnimi vprašanji.
Poroka na prvi pogled
Ženina iz šova so ob tem vprašanju premagale solze
March 20, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremjate od ponedeljka do srede ob 21.10, so pari še vedno pod vtisom prve ceremonije zaobljub, saj so spoznali, da pot do uspešne partnerske zveze ne bo enostavna. Odkrit pogovor med Ireno in Andrejem je pripeljal celo do solz.
Večerja za 5
Kaj pa zdaj? Gostiteljci se je jed povsem ponesrečila!
March 20, 2024
V drugi epizodi štajerskega tedna v oddaji Večerja za 5 se selimo v Selnico ob Dravi, kjer nas bo gostila Marija Srblin, ki je odločena preseči visoka pričakovanja, ki jih je postavil prvi večer pri Roku. Toda tik pred prihodom gostov, so se pojavile nepričakovane težave in jed se je povsem ponesrečila.
Poroka na prvi pogled
Se bo ta par razšel zaradi solate?
March 20, 2024
V ponedeljkovi epizodi šova Poroka na prvi pogled smo spremljali prvo ceremonijo zaobljub. Vsi udeleženci eksperimenta so potrdili, da želijo nadaljevati pot iskanja ljubezni, razen Marjetke in Rudija, ki bosta prišla na vrsto nocoj. Bi se lahko zgodilo, da se odločita šov zapustiti zaradi solate?
Večerja za 5
Gostjam pripravil bikova jajca: tak je bil njihov odziv
March 19, 2024
V tem tednu kuharske oddaje Večerja za 5 se potepamo po Štajerskem in kot prvi je svoje bogato kuharsko znanje pokazal edini moški predstavnik. Rok, ki je že uveljavljen v svetu vrhunske kulinarike, je za dame za mizo pripravil drzen jedilnik, saj so jih za predjed čakala bikova jajca, v sladico pa je dodal ocvirke.
Poroka na prvi pogled
Nocoj v eksperiment vstopa nov par
March 19, 2024
V nocojšnji oddaji Poroka na prvi pogled, ki bo na sporedu ob 21.10, bomo spoznali nov par, ki se bo pridružil eksperimentu. Strokovnjaki so za šesti par letošnjega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled izbrali 36-letno Katjo z Brezovice in 35-letnega Matica iz Ljubljane.
Poroka na prvi pogled
Ženin šokiral nevesto z izjavo o bivšem možu
March 19, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10 na Planetu, je za pari prva ceremonija zaobljub. Čeprav so se zaenkrat vsi odločili nadaljevati z eksperimentom, je bilo videti, da je med njimi veliko nesoglasij in nerazrešenih vprašanj.
Večerja za 5
Kuharski mojster osupnil: v sladico bo dodal ocvirke
March 19, 2024
Prva epizoda štajerskega tedna Večerje za 5 nas bo popeljala v Miklavž na Dravskem polju, kjer nas bo v svoj domači kulinarični raj povabil Rok Zebec, strasten kuhar in ljubitelj dobrega življenja. S svojo iznajdljivostjo in ljubeznijo do kreativnega kuhanja nas bo popeljal skozi doživetje, polno okusnih presenečenj in domiselnih jedi. Precej nenavadno je predvsem, da bo v sladici uporabil ocvirke.
Poroka na prvi pogled
Prva ceremonija zaobljub: bo kdo že danes želel zapustiti šov?
March 18, 2024
V oddaji Poroka na prvi pogled, ki si jo lahko ogledate nocoj ob 21.10 na Planetu, se bo pet parov odpravilo na prvo ceremonijo zaobljub. Izvedeli bomo, ali je kdo od udeležencev že obupal nad eksperimentov in ga bo želel zapustiti.
Večerja za 5
Večerja za 5 bo tokrat obiskala Štajersko
March 18, 2024
V tretjem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Štajersko. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Poroka na prvi pogled
Neverjetna preobrazba: tako je bila včasih videti nevesta iz šova
March 18, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21.10, se je odločila ljubezen najti tudi 31-letna Jerneja iz Vranskega, ki se lahko pohvali, da ji je uspela zavidljiva preobrazba. Ima izklesano postavo, čeprav se je več kot deset let borila s prekomerno težo in poskušala z različnimi shujševalnimi dietami.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Nova sezona sezona Ta teden z Juretom Godlerjem prinaša kar nekaj novosti
March 18, 2024
Jure Godler se nocoj ob 21.10 na Planet vrača z novo sezono satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem. V tokratni že 19. sezoni je kar nekaj novosti. Voditelj pravi, da je od zadnjega snemanje postal bolj emancipiran, a tudi daljši.
Poroka na prvi pogled
To je razlog, da neveste ni bilo na večerjo: odpeljali so jo na urgenco
March 18, 2024
Največje presenečenje prve skupne večerje parov v šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete od ponedeljka do srede ob 21.10, je vsekakor bil prihod ženina Marka brez svoje neveste. Marko je ostalim udeležencem ljubezenskega eksperimenta razložil, da se nevesta ne počuti dobro, zdaj pa nam je Sara razkrila, kakšne zdravstvene težave je imela.