Poroka na prvi pogled
Po Andreju je travmo iz otroštva razkrila še Tanja Kocman
April 19, 2024
Po pestrem tednu v šovu Poroka na prvi pogled komentatorje oddaje Poroka na DRUGI pogled nocoj ob 21.10 na Planetu čaka veliko dela. Stalni komentatorski trojici se bo tokrat pridružila vsestranska Salome.
Poroka na prvi pogled
Smo le dobili odgovor, kdo od komentatorjev je najboljši v postelji?
April 14, 2024
Šov Poroka na prvi pogled je v tem tednu poskrbela za res razburljivo dogajanje, zato bodo imeli komentatorji komentatorske oddaje Poroka na DRUGI pogled nocoj ob 21.10 zares veliko dela. Pogovor bo nanesel tudi na to, kdo od komentatorjev je najboljši v postelji.
Poroka na prvi pogled
Pravila in splošni pogoji nagradne igre: Poroka na drugi pogled
April 11, 2024
Objavljamo Pravila in pogoje nagradne igre, ki bo potekala v okviru oddaje Poroka na drugi pogled.
Novosti
Nevesta iz prejšnje sezone razkrila, kaj je novega na njenem ljubezenskem področju
April 4, 2024
Nocoj ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogledali komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled, v kateri se bo stalnim komentatorjem Špeli Goršelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu pridružila še nevesta iz prejšnje sezone Vlasta.
Novosti
To je razlog, da je Miha Hercog v studiu nosil očala
March 29, 2024
Tako kot vsak četrtek nas tudi nocoj ob 21.10 na Planetu čaka zabavna komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled. Že na začetku oddaje bo Miha Hercog vse v studiu presenetil z nekoliko neobičajnim videzom.
Jutro na Planetu
Materinski dan: Raiven in Tanja Kocman v studiu v spremstvu svojih mam
March 26, 2024
Odnos med mamo in hčerjo je zelo poseben in skozi obdobja odraščanja se seveda spreminja. Kot vsak drug odnos, ga je potrebno krepiti in ohraniti to močno vez, ki se nikoli v življenju ne pretrga.
Novosti
Miha Hercog pred nehvaležno nalogo: kako se bo odločil?
March 22, 2024
Nocoj ob 21.10 bo na Planetu spet na sporedu zabavna komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, v kateri Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog komentirajo dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. Komentatorjem se bo tokrat pridružila priljubljena igralka Tina Gorenjak. Špela Grošelj bo Miho Hercoga z nehvaležnim vprašanjem spet spravila v zadrego.
Novosti
"Miha zelo dobro ve, da gre lahko po poroki marsikaj narobe!"
March 14, 2024
Nocoj ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogledali komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled. Komentatorjem Špeli Grošelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu se bo v studiu pridružila strokovnjakinja iz ljubezenskega eksperimenta in publicistka Sonja Javornik, ki bo povsem brez dlake na jeziku.
Novosti
Miha Hercog razkril, v kakšnem odnosu je z nevesto iz šova
March 9, 2024
S Poroko na prvi pogled se je na Planet vrnila tudi komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, v kateri Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog podrobno spremljajo dogajanje v ljubezenskem eksperimentu. Marsikaj zanimivega smo v oddaji izvedeli tudi o komentatorjih samih. Denimo, v kakšnem odnosu sta Miha Hercog in lanska nevesta v šovu, Vlasta.
Novosti
Špela Grošelj dregnila tja, kjer Mihi Hercogu ni bilo prijetno
March 7, 2024
Že od ponedeljka lahko na Planetu spremljate novo sezono šova Poroka na prvi pogled. Nocoj pa se začenja tudi komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, v kateri bodo komentatorji podali svoj pogled na dogajanje v šovu. Navihana komentatorska trojica se je oglasila tudi v oddaji Jutro na Planetu in izvedeli smo, zakaj hoče Miha Hercog odslej vedeti vnaprej, kakšna vprašanja mu bo v oddaji postavila Špela Grošelj.
Poroka na prvi pogled
Vrača se tudi komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled
March 4, 2024
V ponedeljek, 4. marca, ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogeldali prvo epizodo nove sezone ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled. Že v četrtek, 7. marca, pa se na Planet vrača tudi komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, v kateri bodo dogodke v najbolj romantičnem resničnostnem šovu pokomentirali Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog.
Poroka na prvi pogled
Komentatorji so bili šokirani, ko sta Vlasta in Rok razkrila, kaj se je dogajalo po koncu šova #video
February 15, 2024
V zadnji epizodi komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled so se ustaljeni trojici komentatorjev v studiu pridružili tudi nekateri kandidati iz šova Poroka na prvi pogled. Kot zadnja sta jih obiskala Vlasta in Rok, ki sta tokrat zelo iskreno in pristno pojasnila, kaj je bilo dejansko krivo za konec njune zveze, ki je bila v šovu idilična, po koncu šova pa vse prej kot to.
Poroka na prvi pogled
Aleš razkril, s čim mu je v šovu zagrozila Jasmina
January 27, 2024
Na Planetu si boste nocoj ob 21. uri lahko ogledali še zadnjo epizodo komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled. V njej bodo komentatorje v studiu tokrat obiskali tudi nekateri od kandidatov, ki so sodelovali v šovu, med pogovorom pa bodo izdali kar nekaj zanimivosti iz zakulisja eksperimenta in življenja po njegovem koncu.
Poroka na prvi pogled
Golo kopanje bi se za priljubljeno voditeljico lahko precej slabše končalo
January 17, 2024
Poletje je čas za sproščeno uživanje in nova doživetja. S tem bi se verjetno strinjala tudi radijska in televizijska voditeljica ter komičarka Tanja Kocman, ki smo jo na Planetu lahko spremljali v komentatorski oddaji Poroka na DRUGI pogled. V pogovoru nam je razkrila, kakšne načrte ima za letošnje poletje in z nami delila nekaj zabavnih dogodivščin s svojih potovanj.
Jutro na Planetu
Izpadlo nevesto po šovu oblegajo tudi dekleta #video
January 17, 2024
V oddaji Jutro na Planetu, ki jo lahko ujamete od ponedeljka do sobote ob 7. uri, smo gostili Katjo Šivec, ki je zapustila ljubezenski eksperimenti Poroka na prvi pogled.
Jutro na Planetu
Kdo več opravlja, moški ali ženske? #video
January 17, 2024
Kakšen je sploh namen opravljanja? Včasih je veljalo, da so ženske glavne opravljivke, pa že dolgo časa vemo, da moški nič kaj ne zaostajajo za njimi. To je bila ena od tem v oddaji Jutro na Planetu, ki je na sporedu vsak delavnik ob 7. uri zjutraj.
Jutro na Planetu
"Dajem vtis, da sem tečen, a nisem" #video
January 17, 2024
Gost v rubriki Življenje v rožnatem v oddaji Jutro na Planetu je bil tokrat Milan Gačanovič - Gacho. Ob četrtkih ga lahko spremljamo v vlogi komentatorja oddaje Poroka na drugi pogled, zdaj pa smo ga spoznali še bolj osebno.
Jutro na Planetu
Dejala ji je, da je sramota za sosede #video
January 17, 2024
V jutranji rubriki Znani pri Ani v oddaji Jutro na Planetu spoznavamo znane Slovence in Slovenke v drugačnem, zanimivem okolju. Danes je Ana Raščan gostila komentatorko, komičarko in vlogerko, ki jo vsi zelo dobro poznamo. In kaj sta počeli? Kuhali. Pa ne sami, Tanja Kocman je pripeljala še zanimivega gosta.
Jutro na Planetu
Moža zamenjala za sostanovalca #video
January 17, 2024
V jutranji oddaji Jutro na Planetu smo slišali mnenje nekaterih ženinov in nevest po končanem eksperimentu Poroka na prvi pogled. Nocoj ob 21. uri pa ne zamudite zadnje komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled. Ogledalo bodo nastavili vsakomur, zato ne zamudite.
Poroka na prvi pogled
Špela Grošelj o sokomentatorjih: Vsi smo malo odbiti
January 16, 2024
Izjemno priljubljenemu ljubezenskemu eksperimentu Poroka na prvi pogled se bo že nocoj ob 20.45 pridružila tudi komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled. Pregled in komentar vrhuncev eksperimenta bo vodila Špela Grošelj, ki se ji bosta na komentatorskih stolčkih pridružila Tanja Kocman in Milan Gačanovič - Gacho. "Vsi smo malo odbiti in smeha ne bo manjkalo," obljublja Špela Grošelj.
Poroka na prvi pogled
Izpadlo nevesto po šovu oblegajo tudi dekleta #video
January 16, 2024
V oddaji Jutro na Planetu, ki jo lahko ujamete od ponedeljka do sobote ob 7. uri, smo gostili Katjo Šivec, ki je zapustila ljubezenski eksperimenti Poroka na prvi pogled.
Poroka na prvi pogled
Na zmenku s Tanjo Kocman ni vedno zgovorno #video
January 16, 2024
Trije komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled bodo vsak četrtek ob 21. uri na Planetu poskušali na glas povedati to, kar si vsi mislimo doma, medtem ko spremljamo Poroko na prvi pogled. Seveda s svojim odmerkom humorja.
Poroka na prvi pogled
Komentator poudarja: Veza ne sme temeljiti samo na seksu #video
January 16, 2024
Magazinsko oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20. V njej smo se tokrat pogovarjali s Špelo Grošelj, Tanjo Kocman in Milanom Gačanovičem Gachom, ki so novopečeni voditelji komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled, v kateri delijo svoje poglede na dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled.
Poroka na prvi pogled
Tega Špela nikoli ne bo naredila #video
January 16, 2024
Eksperiment Poroka na prvi pogled, ki ga lahko spremljamo od ponedeljka do srede ob 21. uri na Planetu, spremlja tudi komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled. Trije komentatorji vsak četrtek ob 21. uri pokomentirajo zabavno dogajanje čez teden in izrečejo na glas tisto, kar si vsi mislimo pred ekrani.
Poroka na prvi pogled
Tanja Kocman priznala: Zdaj poskušam psihopatske izpade držati na minimumu #video
January 16, 2024
V komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate vsak četrtek ob 21. uri, se je tokrat voditeljica Špela Grošelj s sokomentatorjema Tanjo Kocman in Milanom Gačanovičem pogovarjala o njunem pogledu na brskanje po partnerjevem telefonu. Medtem ko je Tanja to že storila, se zdi Milanu to prevelik poseg v zasebnost.
Poroka na prvi pogled
Njene sanje je zatrl nekdanji mož #video
January 16, 2024
Poroka na prvi pogled, katere del je tudi Ukrajinka Kate, ki ima za sabo že en zakon, lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri na Planetu.
Poroka na prvi pogled
Špela razkrila: Sandija imam vrh glave! #video
January 16, 2024
V oddaji Poroka na drugi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate vsak četrtek ob 21. uri, so se priljubljeni komentatorji dotaknili tudi dogajanja v odnosu med Sandijem in Kate. Špela Grošelj, voditeljica oddaje, je vmes priznala, da ima Sandija vrh glave.
Poroka na prvi pogled
Monja in Janko vse manj zadržana: spregovorila sta o najljubših položajih med rjuhami #video
January 16, 2024
V oddaji Poroka na prvi pogled se parom dnevi v eksperimentu počasi iztekajo in časa za spoznavanje dobrih in slabih lastnosti pri njihovih partnerjih je vse manj. Prav zato so pogovori med njimi vse bolj odkriti, načenjajo pa tudi teme, ki so se jim prej raje izogibali.
Poroka na prvi pogled
Poglejte, kaj je Gacho obljubil Hajdi in Anžetu #video
January 16, 2024
V eksperimentu Poroka na prvi pogled so pari razkrili, ali bodo v zvezi vztrajali tudi v resničnem življenju. Njihove odločitve bodo nocoj ob 21. uri na Planetu na svoj način pokomentirali tudi Špela Grošelj, Tanja Kocman in Milan Gačanovič - Gacho, ki je presenetil z nenavadno obljubo enemu od parov.
Poroka na prvi pogled
Hajdi in Anže zdaj živita tu #video
January 16, 2024
Sinoči se je končal eksperiment Poroka na prvi pogled, nocoj ne zamudite še zadnjega dela komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled. Z vami bodo tudi neveste in ženini, nocoj ob 21. uri na Planetu.
Poroka na prvi pogled
Nina že na zmenku z drugim #video
January 16, 2024
Sinoči se je končal eksperiment Poroka na prvi pogled, nocoj ne zamudite še zadnjega dela komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled. Z vami bodo tudi neveste in ženini, nocoj ob 21. uri na Planetu.
Poroka na prvi pogled
Nina priznala, da ni več samska #video
January 16, 2024
Šov Poroka na prvi pogled se je zaključil s komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, v kateri so se oglasili tudi nekateri udeleženci eksperimenta. Prišla je tudi Nina, ki je razložila, kdaj sta po koncu eksperimenta z Domnom končala zvezo, kakšen je trenutno njun odnos, zaupala pa nam je tudi, da ni več samska.
Poroka na prvi pogled
Poroka na prvi pogled prvič na sporedu že nocoj!
January 16, 2024
Druga sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled bo na Planetu prvič že NOCOJ, ob 21. uri! Oddajo bomo spremljali od nedelje do torka ob 21. uri, v sredo ob isti uri pa bo na sporedu komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled.
Poroka na prvi pogled
"Dnevno dobivam ponudbe, včasih podkrepljene z zelo 'slikovitimi' fotografijami!"
January 16, 2024
Najbolj romantičen šov te pomladi Poroka na prvi pogled bo spremljala tudi komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, ki bo prvič na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu. Novi član omizja v novi sezoni komentatorske oddaje Miha Hercog nam je v pogovoru razkril, kako se je ujel s sokomentatorkama, kako ocenjuje pare v novi sezoni in kakšne so njegove izkušnje na ljubezenskem področju.
Poroka na prvi pogled
Tanja Kocman spoznala Jane Fonda #foto
January 16, 2024
Televizijska komentatorka oddaje Poroka na drugi pogled Tanja Kocman je bila te dni na Dunaju in nepričakovano tam srečala zvezdnico svetovnega kova. Tanja nam je zaupala, kaj se je dogajalo v njeni bližini, in nas razveselila z novico, da se na male zaslone spet vrača že naslednji četrtek.
Poroka na prvi pogled
Takšne ženske so všeč Mihi Hercogu
January 16, 2024
V komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog komentirajo dogajanje v ljubezenskem eksperimentu, medtem pa izdajo tudi kar nekaj zanimivosti o samih sebi. Miha Hercog je na primer razkril, kakšne ženske ga privlačijo.
Poroka na prvi pogled
"Upam, da bo žena za, sicer bo samo kričala poleg" #video
January 16, 2024
V prvih epizodah eksperimenta Poroka na prvi pogled smo spoznali tudi Tino in Blaža. Z mladoporočencem smo spregovorili tik po njuni poroki. Prve vtise so z nami delili ženin in njegova prijatelja. Blaž, ki prihaja iz Dolenjske, daje občutek mirnega, podeželskega fanta, a še zdaleč ni tako.
Poroka na prvi pogled
Tanja Kocman: V tem trojčku sem izjemno zadovoljna
January 16, 2024
Nocoj ob 20. uri nas na Planetu čaka ura dobre zabave s tremi komentatorji komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled, v kateri bodo z različnih zornih kotov osvetlili dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. Del ekipe je tudi radijska voditeljica, komičarka in spletna vplivnica Tanja Kocman, ki nam je razkrila, kako se ujame s sokomentatorjema in ali kot sveže zaljubljena že morda razmišlja tudi o poroki.
Poroka na prvi pogled
Špela Grošelj presenečena: Potem sem jaz najbolj čudna tu!
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, v katerem Špela Grošelj, Miha Hercog in Tanja Kocman pod drobnogled vzamejo dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. Vmes vedno razkrijejo kakšno zanimivost o sebi. Tako je Špela ugotovila, da je v studiu najbolj čudna. Zakaj, pa izveste v nadaljevanju.
Poroka na prvi pogled
Dan prej jih je poklical na svojo poroko, povedali so nam tole #video
January 16, 2024
V televizijskem eksperimentu Poroka na prvi pogled, je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri, smo že spoznali Tino in Blaža. Ženin je prijatelje poklical le en dan prej, jim sporočil, da se bo poročil in da so vabljeni na poroko.
Poroka na prvi pogled
Moj mož ni tip moškega, ki bi ga jaz sicer izbrala #video
January 16, 2024
V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo ta teden spoznali 22-letno Tino in 29-letnega Blaža. Mladoporočenca sta bila, razumljivo, živčna na obredu, nato pa sta se sprostila, ko so se kamere ugasnile. Tina sicer pravi, da si je očitno do zdaj izbrala napačne moške in se bo prepustila strokovnjakom. Blaž sicer ni moški, ki bi ga takoj opazila, a misli, da se bo kemija med njima še razvila.
Poroka na prvi pogled
Tanja Kocman razkrila, da zalezuje ženina iz šova #video
January 16, 2024
Vsak četrtek lahko na Planetu ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, v katerem je Tanja Kocman razkrila, da zalezuje enega od ženinov, ki sodelujejo v šovu Poroka na prvi pogled.
Poroka na prvi pogled
"To mi je uspelo, ker sem si v glavi uredila nekaj stvari!"
January 16, 2024
Med tremi stalnimi komentatorji, ki vsak četrtek ob 20. uri na Planetu brez dlake na jeziku obdelajo razburljivo dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled, je tudi zabavna radijska voditeljica Tanja Kocman, ki nam je razkrila, kako je v zadnjem letu uspela izklesati svojo postavo.
Poroka na prvi pogled
Špela in Tanja nista mogli skriti navdušenja nad tem ženinom #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 21. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. V njej se Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog pogovarjajo o dogajanju v šovu Poroka na prvi pogled, tokrat pa se jim je pridružila še Ana Maria Mitič. Tudi tokrat so izjemno hvalili ženina Žana, nad katerim pa sta še vedno najbolj navdušeni Špela in Tanja.
Poroka na prvi pogled
Meri razkrila: Preden sva zaspala, sva … #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko od ponedeljka do srede ob 21. uri spremljate šov Poroka na prvi pogled, v katerem smo bili v slovenski različici priča zamenjavi parov. Novi par sta tako postala Meri in Matevž. Kako pa jima je bilo zaspati in se prebuditi v novo jutro v družbi drug drugega?
Poroka na prvi pogled
Tanja Kocman: Ta reakcija Anite me je šokirala #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 21. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. V njej se Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog pogovarjajo o dogajanju v šovu Poroka na prvi pogled, tokrat pa se jim je pridružila še Ana Maria Mitič. Na tapeti se je tokrat znašla Anita, nad obnašanjem katere so bili vsi ogorčeni.
Poroka na prvi pogled
"Jaz imam rada čistega moškega" #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 21. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. V njej se Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog pogovarjajo o dogajanju v šovu Poroka na prvi pogled, tokrat pa se jim je pridružila še Ana Maria Mitič. Skupaj so tokrat pod drobnogled vzeli Matevža.
Poroka na prvi pogled
Ups! Na stranišču mu je povedala, da ima drugega. #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tokat bo oddajo vodila Tanja Kocman, v goste prihajata novinar Tomaž Mihelič in komik Žan Papič. Ne zamudite.
Poroka na prvi pogled
Tanja Kocman: Mislim, da je to davek, ki ga je terjala emancipacija žensk #video
January 16, 2024
Vsak četrtek si lahko na Planetu ob 20. uri ogledate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tokrat se je v vlogi voditeljice preizkusila Tanja Kocman, na pomoč pri komentiranju dogajanja v šovu Poroka na prvi pogled so ji priskočili še Miha Hercog, Žan Papič in Tomaž Mihelič – Marlenna. Tokrat so pod drobnogled vzeli tudi zakon in obnašanje Blaža in Tine.
Poroka na prvi pogled
"Želim si, da bi kakšna ženska mislila, da sem njen" #video
January 16, 2024
Vsak četrtek si lahko na Planetu ob 20. uri ogledate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tokrat se je v vlogi voditeljice preizkusila Tanja Kocman, na pomoč pri komentiranju dogajanja v šovu Poroka na prvi pogled pa so ji priskočili še Miha Hercog, Žan Papič in Tomaž Mihelič - Marlenna. Pogovor je med drugim nanesel tudi na temo posesivnosti.
Poroka na prvi pogled
"Če te mož razočara, pokliči mene," pravi samski Miha Hercog #video
January 16, 2024
Vsak četrtek si lahko na Planetu ob 20. uri ogledate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tokrat se je Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman v studiu pridružil še vedeževalec Blaž Knez. Vsi komentatorji so se med oddajo strinjali, da je Vlasta krasna ženska, Miha Hercog ji je celo namignil, naj ga pokliče, če jima z Rokom ne uspe.
Poroka na prvi pogled
Špela Grošelj razkrila: Te neveste ne prenesem! #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tokrat se je Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman v studiu pridružil že vedeževalec Blaž. Skupaj so brez dlake na jeziku pokomentirali dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled, med čemer je Špela razkrila, da ene od nevest enostavno ne prenaša.
Poroka na prvi pogled
Vedeževalec Blaž: "Meri meni ni simpatična. Najprej bi si morala ..." #video
January 16, 2024
Vsak četrtek si lahko na Planetu ob 20.uri ogledate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tokrat se je Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman v studiu pridružil že vedeževalec Blaž Knez, ki je med drugim razkril tudi, kaj si misli o Meri.
Poroka na prvi pogled
V Poroko na prvi pogled prihaja nova nevesta!
January 16, 2024
V najbolj romantičnem resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled bomo nocoj ob 21. uri vabljeni na novo poroko! V eksperiment se vrača Aleš, ki bo pred oltar stopil z novo nevesto.
Poroka na prvi pogled
Salome s to trditvijo v zadrego spravila Špelo Grošelj in Tanjo Kocman #video
January 16, 2024
Tudi ta teden je dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled ponudilo veliko tem, ki jih bodo lahko komentatorji obdelali v nocojšnji oddaji Poroka na drugi pogled. Tokrat se jim bo pridružila Salome, ki bo nekajkrat poskrbela, da bodo komentatorji ostali brez besed.
Poroka na prvi pogled
Ta komentatorka bi vse zakonce iz šova poslala na terapijo #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled. Špeli Grošelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu se je tokrat v studiu pridružila še igralka Urška Vučak Markež, ki je med drugim pojasnila, zakaj vsi zakonci iz šova potrebujejo terapijo.
Poroka na prvi pogled
"Vlasta in Rok sta najbolj nevaren par" #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Špeli Grošelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu se je tokrat v studiu pridružila še igralka Urška Vučak Markež, ki pa je razkrila, kaj meni o Vlasti in Roku.
Poroka na prvi pogled
Špela Grošelj o tem ženinu pravi: To je zame človek brez hrbtenice #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Špeli Grošelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu se bo nocoj pridružila še igralka Urška Vučak Markež, med pestro debato pa se bodo spotaknili tudi ob obnašanje enega od kandidatov.
Poroka na prvi pogled
"Joj, Maša," je zavzdihnila Tanja Kocman in se prijela za glavo #video
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Špeli Grošelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu se je tokrat v studiu pridružila še igralka Urška Vučak Markež. Tudi v tej zasedbi pa komentatorji niso mogli najti pozitivne besede o po njihovem mnenju "večno nezadovoljni" Maši.
Poroka na prvi pogled
"Tina je po posegu videti, kakor da bi jo udaril medved ," pravi Vid Valič #video
January 16, 2024
Nocoj si boste na Planetu lahko ob 20. uri ogledali komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, v kateri bo poleg ustaljene trojice komentatorjev gostoval tudi Vid Valič. Tako on kot Miha Hercog pa bosta v nocojšnji oddaji največje obžalovanje izrazila ravno nad tem, da se je Tina odločila povečati si ustnice ....
Poroka na prvi pogled
Tomaž Mihelič: Še če bi bil slep, ne bi oblekel stvari, ki jih dizajnira Anna! #video
January 16, 2024
Na Planetu si boste lahko nocoj ob 20. uri ogledali komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Ustaljeni trojici komentatorjev se bo v studiu znova pridružil Tomaž Mihelič, ki bo s svojimi iskrenimi komentarji poskrbel za salve smeha, sploh ko bo pogovor nanesel na Anno in Aleša.
Poroka na prvi pogled
Tomaž Mihelič: Jaz bi Mašo polil po obrazu, ne po obleki!
January 16, 2024
Na Planetu lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman se je tokrat v studiu pridružil še Tomaž Mihelič, skupaj pa so pod drobnogled vzeli tudi spor med Mašo in Meri.
Poroka na prvi pogled
V studiu se je vnel prepir! Poglejte, s čim je Miha Hercog razburil Tomaža Miheliča … #video
January 16, 2024
V komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate vsak četrtek ob 20. uri, se je ustaljeni trojici komentatorjev tokrat pridružil še Tomaž Mihelič. Skupaj so se dotaknili tudi vedenja kandidatov v šovu Poroka na prvi pogled, pri čemer pa se je vnel rahel prepir, saj komentatorji niso našli skupnega jezika.
Poroka na prvi pogled
Boris Dragan: V življenju ne bi storil česa takšnega! #video
January 16, 2024
Na Planetu si boste lahko nocoj ob 20. uri ogledali komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, v kateri se bo Špeli Grošelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu pridružil tudi Boris Dragan. V studiu bo poskrbel za nekaj smešnih vložkov, eden od teh pa se bo navezoval tudi na to, ali bi si z boljšo polovico naredili isto tetovažo.
Poroka na prvi pogled
"Matevž bi moral imeti milfico, da ga vzame v roke!" #video
January 16, 2024
Na Planetu si boste lahko nocoj ob 20. uri ogledali oddajo Poroka na drugi pogled, v kateri se bo Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman pri komentiranju dogajanja v šovu Poroka na prvi pogled pridružil še znani slovenski vedeževalec Blaž Knez, ki tudi v oddaji ne bo varčeval z ostrimi besedami.
Poroka na prvi pogled
Tako so se komentatorji pošalili na račun Aleša #video
January 16, 2024
V komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, ki jo lahko spremljate vsak četrtek ob 20. uri, je ustaljeni trojici komentatorjev v studiu delal družbo tudi Boris Dragan. Vsi štirje pa se niso mogli vzdržati, da se ne bi pošalili na račun enega od kandidatov v šovu Poroka na prvi pogled, ko se je ponudila priložnost za to.
Poroka na prvi pogled
Te kandidatke iz šova ne bi imel za prijateljico noben od komentatorjev #video
January 16, 2024
V komentatorski oddaji Poroka na DRUGI pogled, ki jo lahko na Planetu ob 20. uri spremljate vsak četrtek, je tokrat pri ustaljeni trojici komentatorjev gostoval tudi frizer Boris Dragan, ki je razkril, s katero od kandidatk v šovu Poroka na prvi pogled ne bi nikoli prijateljeval. Istega mnenja so bili tudi preostali.
Poroka na prvi pogled
"Anna se je do Aleša obnašala še grše kot Jasmina," je prepričana Tanja Kocman #video
January 16, 2024
V komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled so komentatorji tako kot vsak četrtek ob 20. uri tudi tokrat pod drobnogled vzeli dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. Ustaljeni trojici komentatorjev se je tokrat v studiu pridružil še Boris Dragan. Spotaknili so se tudi ob vedenje Anne ob sprejemu končne odločitve in se strinjali, da je bilo to še bolj nesramno od dejanja Aleševe prve žene Jasmine.
Poroka na prvi pogled
Maša: Jaz se veliko bolj zrelo in odraslo obnašam v primerjavi z Meri #video
January 16, 2024
S komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled se je končala druga sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled. V šovu je bila velike pozornosti deležna udeleženka Maša, ki je s svojimi besedami in dejanji v šovu večkrat razburila tudi komentatorje v oddaji Poroka na DRUGI pogled. Po koncu šova je pogovor ena na ena z njo opravil komentator Miha Hercog.