Planet TV Riba, raca, rak

Ste videli, kaj je Rebeka Dremelj pripravila svojim VIP-gostom? #recept

V novi oddaji Riba, raca, rak bomo vsak teden spremljali pet znanih Slovencev, ki bodo pokazali svoje veščine v kuhinji. Četrti dan je na vrsto prišla prva predstavnica nežnejšega spola, vsestranska Rebeka Dremelj.

Če bi si tudi sami doma želeli pripraviti jedi, ki jih je svojim gostom v oddaji Riba, raca, rak skuhala Rebeka Dremelj, vam bodo v pomoč spodnji recepti, ki nam jih je zaupala.

Priprava: Hobotnico predhodno skuhamo. V pekač dodamo krompir, hobotnico, redkvico, korenje, črne in zelene olive, zeleno papriko in bučke, vse skupaj naoljimo in začinimo ter pečemo približno 40-50 minut, približno pol ure z zaprto loputo, 15 minut še z odprto. Rebeka je jed pripravila v aparatu za peko izpod peke. Če bi to delali v pečici, bi pekli približno 30 minut pokrito s folijo in približno 15 minut na 200 stopinj Celzija odkrito.

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri.

Sorodne teme

Ne zamudite

Danes na sporedu

00:15
Prevare
00:45
Tri sestre
01:40
Tri sestre
02:35
Planet 18 večerna izdaja
03:00
Umori v gorah
04:00
Nočni program
04:30
Novi začetki
05:00
Novi začetki
05:30
Prevare
00:35
Poroka na prvi pogled: Slovenija
01:40
Umori v gorah
02:40
Nerazložljive skrivnosti
03:35
Nerazložljive skrivnosti
04:25
Nočni program
04:50
V višji prestavi
05:20
V višji prestavi
05:50
Prevare
00:10
Preprosto Ana
01:05
Lov na majhne hiše
01:30
Lov na majhne hiše
01:55
Poroka na prvi pogled: ZDA
03:30
Lov na majhne hiše
04:00
Lov na majhne hiše
04:25
Nočni program
04:35
Ljubezen ali prijateljstvo
05:00
Ljubezen ali prijateljstvo
05:30
Ljubezen ali prijateljstvo

Vreme

Ljubljana
Danes
° / °
Jutri
° / °
° / °