Poroka na prvi pogled
Pikantna vprašanja so udeleženca šova spravljala v zadrego
April 22, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled in pare čakajo nove naloge, ki so jim jih pripravili strokovnjaki. Tokrat Matica in Katjo čaka skrivnostna skrinjica z nekoliko bolj pikantnimi vprašanji.
Poroka na prvi pogled
Olga se je želela zaupati Mihi, nato so jo premagale težke solze
April 22, 2024
Nocoj ob 21.10 se nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, ki bo spet postregel z izjemno razburljivim dogajanjem. Med drugim se bo Olga odločila Mihi zaupati osebno zgodbo, ki je njeno življenje pred leti obrnila povsem na glavo, pred tem pa so jo premagale solze.
Večerja za 5
S to gesto je svoje gostje ganil skoraj do solz
April 20, 2024
Četrto večerjo v oddaji Večerja za 5 je pripravil edini moški predstavnik v tem tednu. Tim je navdušil s pripravljeno hrano, še bolj pa s presenečenjem ob koncu, s katerim je poskrbel, da so se njegove gostje povsem raznežile.
Poroka na prvi pogled
Ženin iz šova iskreno: Rad bi spet navezal stike z bivšo
April 18, 2024
Za nami je še ena napeta epizoda šova Poroka na prvi pogled, ki jo je zaznamoval prepir med najtrdnejšim parom v šovu Rudijem in Marjetko. V nezavidljivi situaciji pa se je znašel tudi Kristijan, saj njegova žena želi eksperiment nadaljevati z drugim ženinom. Kljub pogovoru s strokovnjakinjo, Korošec vztraja, da ne vidi smisla v nadaljevanju eksperimenta. Prepričan je, da bi ta čas, če bi lahko zapustil šov, lahko veliko bolje izkoristil.
Poroka na prvi pogled
Jahanje se je za ženina skoraj slabo končalo
April 18, 2024
Nocoj ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogledali nadaljevanje ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v katerem se bosta Andrej in Irena odpravila na jahanje. Andrej se je inštruktorici pohvalil, da je konje že večkrat jahal, ampak njegov poskus se je skoraj slabo končal.
Poroka na prvi pogled
Rudi in Marjetka sta se hudo sprla, ker je šla z drugim
April 18, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem bomo priča hudemu prepiru med Rudijem in Marjetko, ki sta doslej veljala za najbolj trden par v eksperimentu. Kaj je bil razlog?
Poroka na prvi pogled
Sara ni uspela prepričati Jerneje in Marka, da bi prisluhnila strokovnjakom
April 17, 2024
Za nami je ena najbolj razburljivih ceremonij zaobljub v šovu Poroka na prvi pogled. Marko in Jerneja sta se odločila ostati v eksperimentu, vendar ne da bi poskusila rešiti svoje partnerske zveze s Saro oziroma Kristijanom, temveč, bosta čas raje izkoristila za medsebojno spoznavanje. Sara ju je na samem sicer poskusila prepričati, da bi vendarle prisluhnila strokovnjakom, vendar neuspešno.
Poroka na prvi pogled
Strokovnjaki ogorčeni nad vedenjem ženina: žugal jim je s prstom
April 17, 2024
Nocoj ob 21.10 na v šovu Poroka na prvi pogled čaka izjemno razburljivo nadaljevanje ceremonije zaobljub, saj bodo pred strokovnjake sedli Jerneja in Kristijan ter Sara in Marko. Pogovori bodo precej burni in strokovnjaki bodo Marku očitali, da se vede zelo nespoštljivo.
Poroka na prvi pogled
Strokovnjakinja morala razložiti nevesti: To je varanje!
April 16, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled nas nocoj čaka nadaljevanje ceremonije zaobljub. Pred strokovnjake bodo sedli tudi udeleženci, ki igrajo osrednjo vlogo v "aferi" zamenjava žena. Marko in Jerneja sta namreč odločna zapustiti svoja partnerja Saro in Kristijana ter skupaj nadaljevati eksperiment. Strokovnjake je med pogovorom razburila Jerneja, ki je dejala, da tega ne dojema kot varanje.
Poroka na prvi pogled
Odločitev neveste na ceremoniji zaobljub je presenetila vse
April 16, 2024
V ponedeljkovi epizodi smo poleg nadaljevanja razburljive skupne večerje parov videli tudi prvi del ceremonije zaobljub. Po zahtevnem tednu,v katerem sta dosegla najnižjo točko v svoji zvezi, sta pred strokovnjake sedla tudi Irena in Andrej ter vse presenetila s svojima odločitvama.
Poroka na prvi pogled
Tako se je Irena odzvala na Andrejevo opravičilo
April 16, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled spremljamo nadvse razburljivo dogajanje na skupni večerji parov, ki se bo nadaljevalo tudi v nocojšnji epizodi. Za enega najbolj dramatičnih trenutkov je poskrbela Irena, ki se je čustveno povsem zlomila in kaže, da je njena zveza z Andrejem na najnižji točki. Andrej se ji bo pred ceremonijo zaobljub za dogajanje na večerji želel opravičiti, toda ...
Poroka na prvi pogled
Vroče dogajanje v šovu: med večerjo sta se "šlatala" pod mizo
April 16, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem bomo spremljali drugi del skupne večerje parov. V prejšnji epizodi smo videli, da se je Marko že presedel stran od svoje žene Sare k Jerneji. Kemija med njima je očitna, saj nista mogla držati rok stran drug od drugega.
Poroka na prvi pogled
Strokovnjaki osupli: On bi kar zamenjal ženo?
April 15, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10 na Planetu, smo spremljali prvi del skupne večerje parov, ki je poskrbela za kar precej burnega dogajanja. Med drugim je Marko vsem razkril, da ima v načrtu nadaljevati ljubezenski eksperiment z drugo nevesto, kar je močno osupnilo strokovnjake.
Poroka na prvi pogled
Smo le dobili odgovor, kdo od komentatorjev je najboljši v postelji?
April 14, 2024
Šov Poroka na prvi pogled je v tem tednu poskrbela za res razburljivo dogajanje, zato bodo imeli komentatorji komentatorske oddaje Poroka na DRUGI pogled nocoj ob 21.10 zares veliko dela. Pogovor bo nanesel tudi na to, kdo od komentatorjev je najboljši v postelji.
Večerja za 5
Tako je priljubljena pevka presenetila udeležence šova
April 13, 2024
V oddaji Večerja za 5, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, je četrto pojedino pripravila Slavica. Med večerjo je goste čakalo posebno presenečenje, saj se je med njimi nepričakovano pojavila priljubljena pevka Adrijana Kamnik.
Poroka na prvi pogled
Miha v škripcih: Olga izvedela za njegovo osvajanje Marjetke
April 11, 2024
Nocojšnja skupna večerja parov v šovu Poroka na prvi pogled bo poskrbela za kar nekaj hudih pretresov. Med drugim se bo čustveno povsem zlomila Irena, priča bomo debati o menjavi žena, poleg tega pa bo na dan prišlo tudi Mihovo osvajanje Marjetke. Le kaj bo na to rekla Olga?
Poroka na prvi pogled
Nevesta se je povsem zlomila in v joku kričala: Vsi so isti in zdaj ...
April 11, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki bo na sporedu nocoj ob 21.10 na Planetu, nas čaka najbolj dramatična skupna večerja parov do zdaj. Med drugim bodo Ireno premagale solze, saj bo prepričana, da so se vsi zarotili proti njej.
Poroka na prvi pogled
Pa smo ga dočakali: zgodil se je prvi strasten poljub
April 10, 2024
Medtem ko imajo nekateri pari v šovu Poroka na prvi pogled težave, pa zveza Rudija in Marjetke vse bolj cveti. Med romantičnim izletom je v džakuziju tako padel tudi prvi zares strasten poljub med njima.
Poroka na prvi pogled
Poglejte, v kaj ga je prepričala: ženin je kričal od bolečin
April 10, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled spremljamo nadvse razburljivo dogajanje, saj so odnosi med nekaterimi pari zelo napeti. Edini par, ki mu zveza vse bolj cveti, sta Marjetka in Rudi. Toda ker v zvezi ni vedno samo lepo, je Marjetka poskrbela, da je Rudi izkusil nekaj prav posebnega trpljenja.
Poroka na prvi pogled
Andrej šokiral z neposrednostjo: Odnosa ne želim graditi s tabo!
April 10, 2024
Odnos med Ireno in Andrejem v šovu Poroka na prvi pogled je vse prej kot rožnat. Toda naloga, ki so jima jo dali strokovnjaki, je vse skupaj še zaostrila. Andrej je bil namreč zelo neposreden in Ireni rekel, da z njo nima želje graditi odnosa.
Poroka na prvi pogled
Neverjetno dogajanje v šovu: dogovorila sta se, da si bosta izmenjala ženi
April 9, 2024
V tokratni epizodi Poroka na prvi pogled smo spremljali nadvse razburljivo dogajanje. Kot kaže se nekaj plete med Jernejo in Markom, kar je močno prizadelo Kristijana, ki se je odločil soočiti z Markom. Razplet pogovora pa je bil vse prej kot pričakovan.
Poroka na prvi pogled
Drama v šovu: Kristijan sumi, da ga Jerneja vara
April 9, 2024
Nocoj ob 21.10 nas na Planetu čaka najbolj dramatična epizoda šova Poroka na prvi pogled doslej. Kristijan je namreč posumil, da je druženje njegove žene Jerneje z drugim ženinom iz šova vse prej kot nedolžno. Po soočenju z njo se je Kristijan zlomil in odvihral iz stanovanja ter ni želel dajati izjav za snemalno ekipo.
Poroka na prvi pogled
Po obisku erotične trgovine ga je začelo razganjati: Marjetko vabil na nudistično plažo
April 9, 2024
Za razburljivo dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete ob 21.10, bo poskrbel tudi Miha, ki se bo v družbi Marjetke podal v erotično trgovino in več kot očitno bo, da mu je Rudijeva žena nadvse všeč.
Poroka na prvi pogled
Nevesta zagrozila z odhodom iz šova
April 8, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10 na Planetu, spremljamo pravo dramo med Markom in Saro. Po ceremoniji zaobljub je med njima močno počilo in nevesta je že zagrozila, da bo zapustila šov, če se stvari med njima ne uredijo.
Novosti
Nevesta iz prejšnje sezone razkrila, kaj je novega na njenem ljubezenskem področju
April 4, 2024
Nocoj ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogledali komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled, v kateri se bo stalnim komentatorjem Špeli Goršelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu pridružila še nevesta iz prejšnje sezone Vlasta.
Poroka na prvi pogled
Olga presenetila Miho: To bom sprejela kot dotik ginekologa!
April 4, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21.10, imajo pari teden intimnosti. Z nalogami, povezanimi s tem, sta se že spopadla tudi Olga in Miha, ki pa imata spet težave z razumevanjem drug drugega.
Poroka na prvi pogled
Ženin med nalogo intimnosti: Neprijetno mi je bilo
April 3, 2024
Po drugi ceremoniji zaobljub v šovu Poroka na prvi pogled se za pare pričenja teden intimnosti in njihova naloga bo, da se v teh dneh povežejo tudi fizično. Prva naloga Jerneje in Kristijana ni pripeljala do želenega rezultata. Ob tem je bilo ženinu celo neprijetno.
Poroka na prvi pogled
Po hudem prepiru: Udeleženci menijo, da Olga manipulira z Miho
April 2, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem bomo spremljali drugi del ceremonije zaobljub. Kot prva bosta pred strokovnjake sedla Olga in Miha, ki sta po večerji parov poskrbela za hud prepir, ki se je končal z Olginim odhodom iz skupnega stanovanja.
Poroka na prvi pogled
Po večerji izbruhnil hud prepir: Olga možu zabrusila, da je idiot!
April 2, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled, v katerem bomo spremljali drugi del skupne večerje parov. Pogovori na večerji pa so privedli do tega, da sta se v stanovanju močno sprla Miha in Olga. Slednja je svojemu možu celo zabrusila, da je idiot.
Novosti
To je razlog, da je Miha Hercog v studiu nosil očala
March 29, 2024
Tako kot vsak četrtek nas tudi nocoj ob 21.10 na Planetu čaka zabavna komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled. Že na začetku oddaje bo Miha Hercog vse v studiu presenetil z nekoliko neobičajnim videzom.
Poroka na prvi pogled
Nevesta priznala, da jo je drug ženin zelo pritegnil
March 28, 2024
Za pari v šovu Poroka na prvi pogled je druga skupna večerja in tokrat se je ostalim parom prvič pridružil tudi novi par. In kaže, da je Katja bolj navdušena nad drugim ženinom iz šova, kot pa nad Maticem, ki so ji ga izbrali strokovnjaki.
Večerja za 5
Gostiteljca se je znašla pred zagato: kaj bo z večerjo?
March 28, 2024
V tretji oddaji Večerja za 5 tega tedna nas bo gostila Manca, zgovorno mlado dekle, ki se je veščin govora pred kamero naučila kar na TikToku in sedaj svojo ustvarjalno žilico razvija še na fakulteti, kjer študira medije in novinarstvo. Toda pred njo je danes nekoliko drugačen izziv in vse ne bo šlo tako, kot si je zamislila.
Poroka na prvi pogled
Nevesta osupnila: Če bo na večerji kak hud tip, bo pač moj!
March 28, 2024
Nocoj se bodo pari v šovu Poroka na prvi pogled udeležili že druge skupne večerje, ki prinaša kar nekaj razburljivega dogajanja. Prvič se jim bosta pridružila mladoporočenca Katja in Matic, še pred prihodom tja, pa bo nevesta poskrbela za precej nenavado izjavo.
Poroka na prvi pogled
Ženin namigoval na "akcijo", nevesta pa ...
March 27, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10, sta za viden napredek v njuni zvezi poskrbela Olga in Miha. Ženin zato, malo za šalo in malo zares, že namiguje, da bi bil čas za nov korak v njuni zvezi.
Poroka na prvi pogled
Pravila in pogji nagradne igre Poroka na prvi pogled
March 26, 2024
Objavljamo Pravila in pogoje nagradne igre, ki bo potekala v okviru oddaje Poroka na prvi pogled.
Poroka na prvi pogled
Nevesti je bolj všeč drug ženin iz šova
March 26, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10, je na preizkušnji iskrenost in zaupanje med pari. Med razporejanjem fotografij ostalih udeležencev eksperimenta po privlačnosti, je Jerneja priznala, da bi se najverjetneje bolje kot s svojim možem Krstijanom ujela z drugim ženinom iz šova.
Poroka na prvi pogled
Nevesti šokirali s priznanjem, da sta brskali po telefonu svojih partnerjev
March 26, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem se pari spopadajo z nalogami, s katerimi preverjajo iskrenost in zaupanje med sabo. Ena zahtevnejših je izmenjava telefonov, pri čemer sta dve nevesti priznali, da sta to v svojih prejšnjih zvezah že počeli.
Poroka na prvi pogled
Ženin je moral na medenih tednih zapustiti skupno sobo
March 22, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete od ponedeljka do srede ob 21.10, se je poročil še en par. Matic in Katja sta bila od prvega trenutka navdušena drug nad drugim, do zadrege pa je prišlo na prvi dan poročnega potovanja, ko je moral ženin zapustiti skupno sobo.
Novosti
Miha Hercog pred nehvaležno nalogo: kako se bo odločil?
March 22, 2024
Nocoj ob 21.10 bo na Planetu spet na sporedu zabavna komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, v kateri Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog komentirajo dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. Komentatorjem se bo tokrat pridružila priljubljena igralka Tina Gorenjak. Špela Grošelj bo Miho Hercoga z nehvaležnim vprašanjem spet spravila v zadrego.
Poroka na prvi pogled
Nevesti ni bilo všeč, kar je našla na ženinovem telefonu
March 21, 2024
Najpomembnejša stvar v vsakem partnerskem odnosu je zaupanje med partnerjema. Zato bodo pari v šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete tudi nocoj ob 21.10, morali opraviti določene naloge, ki jim bodo pomagale graditi to medsebojno zaupanje. A naloge niso enostavne in določena spoznanja lahko privedejo tudi do velikih razočaranj.
Poroka na prvi pogled
Ženina iz šova so ob tem vprašanju premagale solze
March 20, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremjate od ponedeljka do srede ob 21.10, so pari še vedno pod vtisom prve ceremonije zaobljub, saj so spoznali, da pot do uspešne partnerske zveze ne bo enostavna. Odkrit pogovor med Ireno in Andrejem je pripeljal celo do solz.
Poroka na prvi pogled
Se bo ta par razšel zaradi solate?
March 20, 2024
V ponedeljkovi epizodi šova Poroka na prvi pogled smo spremljali prvo ceremonijo zaobljub. Vsi udeleženci eksperimenta so potrdili, da želijo nadaljevati pot iskanja ljubezni, razen Marjetke in Rudija, ki bosta prišla na vrsto nocoj. Bi se lahko zgodilo, da se odločita šov zapustiti zaradi solate?
Poroka na prvi pogled
Nocoj v eksperiment vstopa nov par
March 19, 2024
V nocojšnji oddaji Poroka na prvi pogled, ki bo na sporedu ob 21.10, bomo spoznali nov par, ki se bo pridružil eksperimentu. Strokovnjaki so za šesti par letošnjega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled izbrali 36-letno Katjo z Brezovice in 35-letnega Matica iz Ljubljane.
Poroka na prvi pogled
Ženin šokiral nevesto z izjavo o bivšem možu
March 19, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10 na Planetu, je za pari prva ceremonija zaobljub. Čeprav so se zaenkrat vsi odločili nadaljevati z eksperimentom, je bilo videti, da je med njimi veliko nesoglasij in nerazrešenih vprašanj.
Poroka na prvi pogled
Prva ceremonija zaobljub: bo kdo že danes želel zapustiti šov?
March 18, 2024
V oddaji Poroka na prvi pogled, ki si jo lahko ogledate nocoj ob 21.10 na Planetu, se bo pet parov odpravilo na prvo ceremonijo zaobljub. Izvedeli bomo, ali je kdo od udeležencev že obupal nad eksperimentov in ga bo želel zapustiti.
Poroka na prvi pogled
Neverjetna preobrazba: tako je bila včasih videti nevesta iz šova
March 18, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21.10, se je odločila ljubezen najti tudi 31-letna Jerneja iz Vranskega, ki se lahko pohvali, da ji je uspela zavidljiva preobrazba. Ima izklesano postavo, čeprav se je več kot deset let borila s prekomerno težo in poskušala z različnimi shujševalnimi dietami.
Poroka na prvi pogled
To je razlog, da neveste ni bilo na večerjo: odpeljali so jo na urgenco
March 18, 2024
Največje presenečenje prve skupne večerje parov v šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete od ponedeljka do srede ob 21.10, je vsekakor bil prihod ženina Marka brez svoje neveste. Marko je ostalim udeležencem ljubezenskega eksperimenta razložil, da se nevesta ne počuti dobro, zdaj pa nam je Sara razkrila, kakšne zdravstvene težave je imela.
Novosti
"Miha zelo dobro ve, da gre lahko po poroki marsikaj narobe!"
March 14, 2024
Nocoj ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogledali komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled. Komentatorjem Špeli Grošelj, Tanji Kocman in Mihi Hercogu se bo v studiu pridružila strokovnjakinja iz ljubezenskega eksperimenta in publicistka Sonja Javornik, ki bo povsem brez dlake na jeziku.
Poroka na prvi pogled
Udeleženci šova kritični do ženina: Tukaj ni s pravimi nameni!
March 14, 2024
Največ pozornosti na prvi skupni večerji parov v šovu Poroka na prvi pogled je vsekakor požel ženin Marko, ki je na srečanje prišel brez svoje neveste Sare, poleg tega pa na roki ni nosil poročnega prstana.
Poroka na prvi pogled
Par pred težko preizkušnjo: v njuno zvezo se je vmešala bivša
March 13, 2024
V oddaji Poroka na prvi pogled, ki bo na sporedu nocoj ob 21.10 na Planetu, se bodo pari srečali na prvi skupni večerji. Še pred tem bo bivanje v šovu enemu od ženinov zagrenila njegova bivša partnerica.
Poroka na prvi pogled
Šok na prvi skupni večerji parov: ženin prišel brez neveste
March 13, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki bo na sporedu nocoj ob 21.10 na Planetu, se bodo pari prvič srečali na skupni večerji. Že ob prihodu bo eden od ženinov poskrbel za šok, saj ob sebi ne bo imel svoje neveste.
Poroka na prvi pogled
Nevesta namigovala na nežnosti, ženin pa nič
March 13, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21.10 na Planetu, smo videli še eno poroko. Marjetka in Rudi sta se ujela od prvega trenutka, vseeno pa je nevesta od ženina na poročnem potovanju pričakovala, da bo malce hitreje delal korake v njuni zvezi.
Poroka na prvi pogled
Pred poroko priča neutolažljivo jokala: to je bil razlog!
March 12, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled nas nocoj ob 21.10 na Planetu čaka še ena poroka. Svojo bodočo ženo bo namreč spoznal tudi ženin Rudi. Čustva bodo premagala njegovo sestro, ki se je ob tem spomnila njegove prve poroke.
Poroka na prvi pogled
Nevesta iz šova priznala: Ko sem se razšla s partnerjem, sem priredila veliko zabavo
March 12, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem si bo večno zvestobo obljubil še en par. Nevesta Marjetka je ob svoji predstavitvi nekoliko presenetila s priznanjem, da je ob zadnjem razhodu s partnerjem priredila veliko zabavo.
Poroka na prvi pogled
Nevesta si je premislila: to je povedala o svojem možu
March 12, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21.10, je na poroki Andreja in Irene prišlo do nepričakovanega preobrata.
Novosti
Miha Hercog razkril, v kakšnem odnosu je z nevesto iz šova
March 9, 2024
S Poroko na prvi pogled se je na Planet vrnila tudi komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, v kateri Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog podrobno spremljajo dogajanje v ljubezenskem eksperimentu. Marsikaj zanimivega smo v oddaji izvedeli tudi o komentatorjih samih. Denimo, v kakšnem odnosu sta Miha Hercog in lanska nevesta v šovu, Vlasta.
Novosti
Špela Grošelj dregnila tja, kjer Mihi Hercogu ni bilo prijetno
March 7, 2024
Že od ponedeljka lahko na Planetu spremljate novo sezono šova Poroka na prvi pogled. Nocoj pa se začenja tudi komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, v kateri bodo komentatorji podali svoj pogled na dogajanje v šovu. Navihana komentatorska trojica se je oglasila tudi v oddaji Jutro na Planetu in izvedeli smo, zakaj hoče Miha Hercog odslej vedeti vnaprej, kakšna vprašanja mu bo v oddaji postavila Špela Grošelj.
Poroka na prvi pogled
Nevesta ob pogledu na ženina ni mogla skriti razočaranja
March 7, 2024
V oddaji Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21.10, sta si večno zvestobo obljubila še dva para. Na eni od porok je bila nevesta ob pogledu na svojega ženina močno razočarana.
Poroka na prvi pogled
Šok za nevesto v Poroki na prvi pogled: Jaz njega poznam!
March 6, 2024
Nocoj ob 21.10 se nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem bomo pred oltar pospremili dva nova para. Ena od nevest bo ob prvem pogledu na svojega ženina doživela velik šok.
Poroka na prvi pogled
Burna poročna noč: nevesta pristala na kavču
March 6, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete od ponedeljka do srede ob 21.10, je za mladoporočencema Saro in Markom prva skupna noč, ki je prinesla nepričakovan preobrat in tudi nekaj napetosti med njima.
Poroka na prvi pogled
Poročna noč se ni odvila po pričakovanjih
March 6, 2024
V ljubezenskem eksperimentu Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21.10, smo spoznali že dva para, ki sta stopila na skupno pot. Poročna noč pa se ni odvila ravno tako, kot sta si oba ženina želela.
Poroka na prvi pogled
Poglejte odziv ženina, ko je prvič zagledal svojo nevesto
March 5, 2024
Za nami je prva epizoda nove sezone šova Poroka na prvi pogled, v kateri smo spoznali udeležence in udeleženke tokratne izvedbe ljubezenskega eksperimenta, z njimi odšli na divjo fantovščino oziroma dekliščino ter dočakali tudi prvo poroko. Poglejte si, kakšen je bil odziv ženina, ko je prvič uzrl nevesto, ki so mu jo izbrali strokovnjaki.
Poroka na prvi pogled
Svatje razočarani nad nevesto: Umaknila se je!
March 5, 2024
Nocoj ob 21.10 se nadaljuje šov Poroka na prvi pogled, v katerem nas nocoj čaka še druga poroka. Večno zvestobo si bosta obljubila Olga in Miha. Odziv neveste med poročno cermonijo pa nekaterih svatov ne bo navdušil.
Poroka na prvi pogled
Kaj o skoku med rjuhe na poročno noč pravijo ženini iz šova?
March 5, 2024
Nocoj ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo nove sezone šova Poroka na prvi pogled. Pari se bodo prvič videli na dan poroke, vseeno pa je pogovor med ženini na fantovščini že nanesel na skok med rjuhe na prvo skupno noč.
Poroka na prvi pogled
Poglejte, kaj so strokovnjaki razkrili pred prvo epizodo nove sezone Poroke na prvi pogled
March 4, 2024
Nocoj ob 21.10 se na Planetu začenja tretja sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, zato smo v oddaji Jutro na Planetu gostili vse tri strokovnjake za partnerske zveze iz šova, ki so podrobno spremljali dogajanje v tej sezoni.
Poroka na prvi pogled
Vrača se tudi komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled
March 4, 2024
V ponedeljek, 4. marca, ob 21.10 si boste na Planetu lahko ogeldali prvo epizodo nove sezone ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled. Že v četrtek, 7. marca, pa se na Planet vrača tudi komentatorska oddaja Poroka na DRUGI pogled, v kateri bodo dogodke v najbolj romantičnem resničnostnem šovu pokomentirali Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog.
Poroka na prvi pogled
Spoznajte neveste nove sezone šova Poroka na prvi pogled
March 1, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Ekskluzivno vam že zdaj predstavljamo neveste, ki bodo svoje ženine spoznale šele na svoj poročni dan.
Poroka na prvi pogled
Oče dvojčkov upa, da so mu strokovnjaki izbrali pravo
March 1, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate. V pogovoru nam je ženin Kristijan razkril, zakaj se je njegova prejšnja zveza ni obnesla, kakšno partnerko si želi in kakšne izkušnje ima z zmenki na slepo.
Poroka na prvi pogled
"Najtežje v življenju mi je bilo ob ločitvi!"
March 1, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate.
Poroka na prvi pogled
Nevesta brez ovinkarjenja: Maminih sinčkov ne potrebujem
March 1, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate.
Poroka na prvi pogled
Ženin iz šova: Skrbi me, da me bo pred oltarjem pričakala moja bivša
March 1, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate. Ženin Miha nam je razkril, zakaj je še vedno samski, kakšno partnerico si želi in kaj ga bo tik pred poroko najbolj skrbelo.
Poroka na prvi pogled
Nevesta iz šova priznala: Samska sem, ker sem preveč izbirčna
March 1, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate. Nevesta Katja nam je v pogovoru med drugim razkrila, da je njeno življenje močno zaznamovala prometna nesreča.
Poroka na prvi pogled
Predstavljamo vam ženine v novi sezoni Poroke na prvi pogled
February 29, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo nove sezone slovenske različice priljubljenega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v katerem bomo spremljali šest parov, ki bodo s pomočjo strokovnjakov poskušali najti pravo ljubezen. Neveste smo že spoznali, spodaj pa lahko več izveste tudi o letošnjih ženinih.
Poroka na prvi pogled
Nevesta iz šova spregovorila o grozljivi izkušnji, ki jo je doživela pri šestnajstih letih
February 28, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate. Nevesta Jerneja je v pogovoru med drugim razkrila tudi zelo težko izkušnjo, ki jo je doživela v mladosti. Pri šestnajstih letih je bila namreč posiljena.
Poroka na prvi pogled
Ženin o svoji najtežji življenjski preizkušnji: Bilo mi je zelo hudo in tega ne bi nikoli več ponovil
February 27, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate. Ženin Rudi nam je v pogovoru med drugim zaupal, kaj je bila njegova najtežja življenjska preizkušnja.
Poroka na prvi pogled
Nevesta, ki je pri 48 letih že babica: Mislim, da prave ljubezni sploh še nisem izkusila
February 27, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate. Poglejte, kaj nam je zaupala 48-letna nevesta Irena, ki se lahko pohvali, da je tudi že babica.
Poroka na prvi pogled
Ženin poskusil tudi s Tinderjem, a ...
February 27, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo na poti iskanja prave ljubezni spremljali šest parov. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih v intervjujih lahko tudi podrobneje spoznate.
Poroka na prvi pogled
Nevesta razkrila, zakaj je še vedno samska #video
February 27, 2024
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate.
Poroka na prvi pogled
Strokovnjakinja iz šova iskreno o svoji poroki: Usoda ima res zanimiv smisel za humor
February 15, 2024
S tretjo sezono se na Planet kmalu vrača priljubljeni šov Poroka na prvi pogled, v katerem se bo šest parov prvič videlo šele tik pred poroko. Ženinom in nevestam bodo prek izzivov partnerskega življenja pomagali trije strokovnjaki, med katerimi bo tudi publicistka Sonja Javornik, ki ima zanimivo izkušnjo z lastno poroko.
Poroka na prvi pogled
Strokovnjakinja iz šova v živo spoznala priljubljenega turškega igralca
February 15, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga boste kmalu lahko spremljali na Planetu, bo v tretji sezoni vlogo strokovnjakinje prevzela tudi partnerska terapevtka Špela Gornik, ki se lahko pohvali, da je osebno spoznala enega najbolj priljubljenih igralcev, ki ga lahko trenutno spremljate tudi na Planetu.
Poroka na prvi pogled
Strokovnjak v ljubezenskem eksperimentu: V tej sezoni drame ne bo manjkalo
February 15, 2024
Kmalu se na Planet vrača priljubljeni ljubezenski šov Poroka na prvi pogled. Dvanajst kandidatov bo na poti iskanja prave ljubezni spremljala nekoliko spremenjena ekipa strokovnjakov, v kateri ostaja psiholog Timotej Strnad, ki ga gledalci poznajo že iz prvih dveh sezon.
Poroka na prvi pogled
Komentatorji so bili šokirani, ko sta Vlasta in Rok razkrila, kaj se je dogajalo po koncu šova #video
February 15, 2024
V zadnji epizodi komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled so se ustaljeni trojici komentatorjev v studiu pridružili tudi nekateri kandidati iz šova Poroka na prvi pogled. Kot zadnja sta jih obiskala Vlasta in Rok, ki sta tokrat zelo iskreno in pristno pojasnila, kaj je bilo dejansko krivo za konec njune zveze, ki je bila v šovu idilična, po koncu šova pa vse prej kot to.
Poroka na prvi pogled
"Zunaj šova je pokazal drug obraz, ki mi ni bil všeč"
January 27, 2024
V šovu Poroka na prvi pogled, ki si ga lahko še zadnjič ogledate nocoj ob 21. uri na Planetu, sta Vlasta in Rok na zadnjem srečanju s strokovnjaki razkrila, zakaj po koncu ljubezenskega eksperimenta nista ostala skupaj.
Poroka na prvi pogled
Aleš razkril, s čim mu je v šovu zagrozila Jasmina
January 27, 2024
Na Planetu si boste nocoj ob 21. uri lahko ogledali še zadnjo epizodo komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled. V njej bodo komentatorje v studiu tokrat obiskali tudi nekateri od kandidatov, ki so sodelovali v šovu, med pogovorom pa bodo izdali kar nekaj zanimivosti iz zakulisja eksperimenta in življenja po njegovem koncu.
Poroka na prvi pogled
Golo kopanje bi se za priljubljeno voditeljico lahko precej slabše končalo
January 17, 2024
Poletje je čas za sproščeno uživanje in nova doživetja. S tem bi se verjetno strinjala tudi radijska in televizijska voditeljica ter komičarka Tanja Kocman, ki smo jo na Planetu lahko spremljali v komentatorski oddaji Poroka na DRUGI pogled. V pogovoru nam je razkrila, kakšne načrte ima za letošnje poletje in z nami delila nekaj zabavnih dogodivščin s svojih potovanj.
Poroka na prvi pogled
Ti udeleženci šova Poroka na prvi pogled so dopustovali skupaj
January 17, 2024
Pomlad na Planetu je bila nadvse zanimiva tudi zaradi šova Poroka na prvi pogled. Čeprav ljubezen med kandidati v drugi sezoni ljubezenskega eksperimenta ni vzcvetela, so se vseeno rodila številna dobra prijateljstva. Nekateri udeleženci šova so skupaj celo dopustovali.
Jutro na Planetu
Strokovnjak iz Poroke na prvi pogled: Velik izziv je bil najti kompatibilne pare #video
January 17, 2024
V ponedeljek, 28. februarja, na Planet prihaja poseben televizijski eksperiment. V oddaji Poroka na prvi pogled bomo spremljali pare, ki se bodo prvič videli šele pred oltarjem, skupno pot pa jim bodo pomagali najti trije strokovnjaki. Med njimi bo tudi psiholog Timotej Strnad, ki je v oddaji Jutro na Planetu razkril, kaj si gledalci lahko obetajo od novega šova.
Jutro na Planetu
Nekdanji Exatlonovec razkril, kakšna je njegova idealna izbranka #video
January 17, 2024
V oddaji Jutro na Planetu, ki jo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do sobote ob 7. uri, smo se pogovarjali s psihologom Timotejem Strnadom, ki bo imel pomembno vlogo pri iskanju ljubezni kandidatov v novem resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled. Prvo epizodo si boste lahko ogledali že v ponedeljek 28. februarja, ob 20.45. Kje pa so svojo ljubezen spoznale slovenske znane osebe in kakšen je njihov idealni partner?
Jutro na Planetu
Izpadlo nevesto po šovu oblegajo tudi dekleta #video
January 17, 2024
V oddaji Jutro na Planetu, ki jo lahko ujamete od ponedeljka do sobote ob 7. uri, smo gostili Katjo Šivec, ki je zapustila ljubezenski eksperimenti Poroka na prvi pogled.
Jutro na Planetu
Sandi presenetil z novim videzom in razkril, ali je še vedno samski #video
January 17, 2024
V oddaji Jutro na Planetu, ki jo lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 8. uri, sta voditelja Taiji Tokuhisa in Suzna Kozel gostila udeleženca šova Poroka na prvi pogled Sandija Hribernika, ki je predstavil svoj pogled na dogajanje v šovu in razkril, ali je po neuspešni zvezi s Kate že našel srečo v ljubezni.
Jutro na Planetu
Zamudila na lastno poroko #video
January 17, 2024
Ne zamudite jutranje oddaje Jutro na Planetu od ponedeljka do sobote ob 8. uri. Prebujajte se v naši družbi, danes pa ne zamudite obiska v petek izpadle exatlonovke Jane Selič.
Jutro na Planetu
Iz televizijskega šova pred oltar #video #foto
January 17, 2024
Danes smo v Jutru na Planetu preverili, kako potekajo priprave na poroko pri paru, ki ga naši gledalci že dobro poznajo. Hajdi in Anže bosta jutri dahnila usodni da, v ponedeljek pa bosta že z nami v studiu. Ne zamudite Jutra na Planetu ob 8. uri.
Jutro na Planetu
Na podlagi česa izbrati partnerja? #video
January 17, 2024
Na Planet se kmalu z novo sezono vrača ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled. Najbolj romantični resničnostni šov bo predstavil nove pare, ki iščejo ljubezen, in nove strokovnjake, ki jim bodo pri tem pomagali. Ženinom in nevestam, ki se bodo prvič videli šele na poročni dan, bodo tokrat ob strani stali psiholog Timotej Strnad in psihoterapevtki Barbara Sarić ter Alja Fabjan.
Jutro na Planetu
"Ta dva nista za skupaj" #video
January 17, 2024
Ugibanj je konec v drugi sezoni ljubezenska eksperimenta Poroka na prvi pogled. Na sinočnji premieri nove sezone smo namreč dobili pare neznancev, ki so skočili v zakonski jarem. To jutro smo dogajanje pokomentirali v oddaji Jutro na Planetu s parom iz 1. sezone. Z nami sta bila Hajdi in Anže.
Jutro na Planetu
Gledalka deli usodo neveste iz šova Poroka na prvi pogled #video
January 17, 2024
Če spremljate ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled, ste že spoznali Blaža in Tino. Nevesta je svojemu možu kmalu po poroki razkrila, da že vse življenje živi z bremenom − ognjenim znamenjem. Gre za  lise, ki so različnih barv − od rdeče do vijolične, in posameznika spremljajo že od rojstva. Slej kot prej je oseba žrtev diskriminacije družbe, ki ne pozna ozadja tega bolezenskega stanja. O tej bolezni smo spregovorili z zvesto gledalko šova v oddaji Jutro na Planetu.
Jutro na Planetu
Moža zamenjala za sostanovalca #video
January 17, 2024
V jutranji oddaji Jutro na Planetu smo slišali mnenje nekaterih ženinov in nevest po končanem eksperimentu Poroka na prvi pogled. Nocoj ob 21. uri pa ne zamudite zadnje komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled. Ogledalo bodo nastavili vsakomur, zato ne zamudite.
Poroka na prvi pogled
Spoznajte slovenske neveste v šovu Poroka na prvi pogled #foto
January 16, 2024
Slovenska različica priljubljenega resničnostnega šova Poroka na prvi pogled se bo na Planetu začela v ponedeljek, 28. februarja, ob 20.45. V nadaljevanju razkrivamo nekaj zanimivosti o nevestah, ki bodo usodni da dahnile v šovu na njihovem prvem srečanju svojih bodočih ženinov.
Poroka na prvi pogled
"Imamo tudi kandidate, ki so zelo odprti glede spolnosti" #video
January 16, 2024
V ponedeljek, 28. februarja, na Planet prihaja poseben televizijski eksperiment. V oddaji Poroka na prvi pogled bomo spremljali pare, ki se bodo prvič videli šele pred oltarjem, skupno pot pa jim bodo pomagali najti trije strokovnjaki. Med njimi je tudi kulturologinja in razbijalka tabujev Eva Ostrouška.
Poroka na prvi pogled
Pari so lahko na nek način tudi nasilni #video
January 16, 2024
Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled, ki že v ponedeljek ob 20.45 prihaja na Planet, bo psihično naporen za vse pare. Kako se spoprijeti s stresom, strahom in preostalimi dilemami, pa jim bo pomagal razumeti psihodiagnostik Timotej Strnad.
Poroka na prvi pogled
Poglejte, kdo so slovenski ženini v šovu Poroka na prvi pogled #foto
January 16, 2024
Slovenska različica priljubljenega resničnostnega šova Poroka na prvi pogled se bo na Planetu začela v ponedeljek, 28. februarja, ob 20.45. V nadaljevanju si lahko nekaj zanimivosti o bodočih ženinih, ki bodo usodni da dahnili na njihovem prvem srečanju svojih bodočih nevest.