Planet TV Riba, raca, rak

Priljubljeni pevec priznava: Glasba in kuhanje včasih nista najboljša kombinacija

V ponedeljek, 10. februrja, ob 20. uri se z novo sezono na Planet vrača priljubljena oddaja Riba, raca, rak in v prvem tednu bo svoje kuharske spretnosti pokazal tudi Dominik Bagola - Balladero. Priljubljeni glasbenik nam je razkril, kako dobro se znajde v kuhinji, kjer mu včasih tudi ne gre čisto vse po načrtu. Glavni krivec pa je glasba.

Kuhanje je za glasbenika Dominika Bagolo, ki ga večina pozna po umetniškem imenu Balladero, predvsem stvar časa. "Rad kuham, ko imam čas. Ampak ker mi slednjega ponavadi zmanjka med številnimi obveznostmi, se še najraje poslužujem kuhanja preprostih jedi, pašt ali hitrih mesnih menijev s piščancem, zelenjavo in standardnimi prilogami."

Njegovo kuharsko znanje ima močne družinske temelje, saj izhaja iz gostilniške družine. "Osnove sem osvojil že v naši domači kuhinji, je pa res, da sem se pogosteje zadrževal za šankom in v strežbi."

Na kuharski poti so mu bili v pomoč družinski člani: "Nekaj osnov mi je pokazala mama, pa pokojni oče. Za nadaljevalni tečaj pa sem šel k sestri Urški, ki mi je bila v pomoč tudi med pripravo na snemanje oddaje Riba, raca, rak. Nekajkrat pa sva kuhala tudi z babico moje drage. Bil sem njen pripravnik oz. 'pomočnik'."

Dominik Bagola - Balladero

Kljub temu da v kuhinji prisega na enostavne jedi, ima nekaj takih, na katere je še posebej ponosen. "Najbrž sem najbolj ponosen na svoje dödole in ajdovo zlevanko, sicer pa zelo rad spečem kak piščančji file, ki ga pripravim po svojem 'skrivnem' receptu."

Ne gre pa pri kuhanju vedno vse po načrtih. Kot pravi, glasba in kuhanje včasih nista najboljša kombinacija. "Kdaj se mi je že zgodilo, da se je kakšna jed v pečici prismodila, medtem ko sem v domačem studiu 'kuhal' svojo glasbo. Preprosto sem pozabil, da v sosednji kuhinji zares nekaj pečem. Ko delaš glasbo, čas teče zelo hitro. Kot zmeraj, ko se imaš res fajn."

Druženje s sotekmovalci v oddaji Riba, raca, rak je bilo zanj edinstveno doživetje. "Super ekipa smo bili, saj smo se že takoj res dobro ujeli. Najboljše so bile vožnje na večerjo v kombiju. Z nekaterimi nepozabnimi izjavami. In zdravicami," je povedal glasbenik, ki bo sveje kuharske spretnosti širni Sloveniji pokazal v torkovi oddaji Riba, raca, rak.

Zabavna oddaja Riba, raca, rak z novo sezono na Planet prihaja v ponedeljek, 10. februarja. Na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 20. uri. Ne zamudite!

Sorodne teme

Ne zamudite

Danes na sporedu

04:05
Nočni program
09:58
TV prodaja
11:45
Prevare
00:53
Lovci na zaklade
01:55
Vesolje: razkritje starodavnih skrivnosti
02:47
Na faksu
03:35
Gorjani
04:39
Nočni program
05:44
Prevare
06:15
Ena žlahtna štorija
07:20
Lovci na zaklade
08:20
Gorjani
09:20
TV prodaja
09:35
Ena žlahtna štorija
10:45
Prevare
11:15
Prevare
11:44
Tv prodaja
12:00
Prevare
12:30
Velika nagrada Brda-Collio
14:29
Tv prodaja
14:45
Lovci na zaklade
15:45
Športno jadranje
16:20
Športno jadranje
17:05
Gorjani
18:05
Gorjani
19:05
Življenje na tehtnici
20:05
Planet 18
21:00
Lovci na zaklade
22:00
Nemogoči starodavni dosežki
22:55
Na faksu
23:50
Življenje na tehtnici
00:04
Zapeljivec
00:57
Zbiratelji krame
01:53
Polsestri
02:53
Poroka na prvi pogled: ZDA
04:07
Obsedeni s čiščenjem
05:08
Nočni program
05:19
Sulejman Veličastni
11:17
Polsestri
11:53
Polsestri
12:30
Moje sonce