Večerja za 5
To je zmagovalka tedna v oddaji Večerja za 5
April 22, 2024
Za nami je še zadnja večerja v tem tednu Večerje za 5. Vseh pet članov dolenjsko-belokranjske druščine nas je navdušilo s svojo srčnostjo, gostoljubnostjo in odličnimi jedmi, vseeno pa je bil zmagovalec tedna lahko samo en.
Večerja za 5
Večerja za 5 bo v tem tednu obiskala Primorsko
April 22, 2024
V tem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Primorsko regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Večerja za 5
Tofu v sladici? Takšni so bili odzivi gostov!
April 19, 2024
Za tretjo večerjo v tem tednu oddaje Večerja za 5 je tokrat poskrbela Špela. Odločila se je, da bo svoje goste poskusila presenetiti in navdušiti z nekoliko neobičajnimi kombinacijami. Med drugim je kot sestavino v sladici dodala tofu. In kakšen je bil odziv gostov?
Večerja za 5
Simpatična Marina navdušila in prejela visoko oceno! Jo lahko sploh še kdo premaga?
April 17, 2024
V oddaji Večerja za 5 nas je drugi dan dolenjsko-belokranjskega tedna gostila energična Marina, ki je svoje goste z gostoljubnostjo in odlično hrano zares navdušila. Podelili so ji kar 38 točk. Le ena gostja ji ni dala najvišje ocene in priznala, da je to storila, ker vidi Marino kot največjo konkurentko za končno zmago.
Večerja za 5
Že prvi večer sta padli dve desetici
April 17, 2024
V tem tednu oddaje Večerja za 5, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, se mudimo v Dolenjsko-Belokranjski regiji. Kot prva je kuhala mlada športnica Ajda, ki se je odločila skozi jedlinik predstaviti sebe in svoj način življenja. Ob koncu je za svojo pojedino prejela kar 35 točk.
Večerja za 5
Večerja za 5 se bo ta teden potepala po Dolenjsko-Belokranjski regiji
April 16, 2024
V sedmem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Dolenjsko-Belokranjsko regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Večerja za 5
Zmagovalki tega tedna Večerje za 5 sta kar dve
April 14, 2024
V šestem tednu šova Večerja za 5 smo obiskali Koroško in Korošci so nas navdušili s svojo gostoljubnostjo in odličnim vzdušjem. Kot zadnji v tem tednu je kuhal Marko, po njegovi pojedini pa smo izvedeli tudi, kdo je zmagovalec tedna, ki si je prislužil nagrado tisoč evrov.
Večerja za 5
Ob tej sladici so vsi zahtevali repete
April 12, 2024
Tretjo večerjo v tem tednu oddaje Večerja za 5, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, je gostil Boštjan. Svojo pojedino je pričel z bolj eksotičnimi jedmi, zaključil pa s tradicionalno koroško sladico in vse popolnoma navdušil.
Večerja za 5
Veganka navdušila z mesno pojedino
April 10, 2024
V drugi epizodi Večerje za 5 v tem tednu, v katerem se potepamo po Koroški, je veselo druščino gostila Tinca, ki je prava kulinarična mojstrica, ki z ljubeznijo in inovativnostjo preobraža tradicionalne jedi v veganske mojstrovine. Toda tokrat je goste povsem šokirala z mesno glavno jedjo in na koncu celo prejela najvišjo oceno v tej sezoni.
Večerja za 5
Udeleženec šova v solzah: Najtežje je, ko ne moreš nahraniti svoje družine!
April 9, 2024
V tem tednu šova Večerja za 5 se potepamo po Koroškem. V Kotljah nas je kot prvi gostil Jure, skupaj z ženo je lastnik prve burger hiše na Koroškem. Preden sta začela to uspešno zgodbo, pa sta doživljala zelo težke trenutke.
Večerja za 5
Večerja za 5 bo ta teden obiskala Koroško
April 9, 2024
V šestem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Koroško regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Večerja za 5
To je zmagovalec tega tedna šova Večerja za 5
April 8, 2024
V oddaji Večerja za 5 smo se v tem tednu potepali po Savinjski regiji. Kot zadnja je kuhala Petra, ki je navdušila svoje goste, a ne dovolj za zmago. Zmagovalec tedna je s 35 točkami postal Blaž.
Večerja za 5
Gostiteljica je s to sestavino povsem prestrašila svoje goste
April 6, 2024
Zadnji dan potepanja po Savinjski regiji v oddaji Večerja za 5 bomo podrobneje spoznali Petro, ki je polna energije in vedno pripravljena na nove izzive. Tokrat bo svojim gostom pripravila pravo pojedino, čeprav bo s sestavinami nekaterim povzročila kar nekaj skrbi.
Večerja za 5
Nocoj nas bo gostila mlečna kraljica, ki brez težav sede tudi v traktor
April 5, 2024
Z zabavno druščino iz Savinjske regije se bomo družili tudi nocoj ob 20. uri, ko bo za kuhalnico poprijela 20-letna študentka veterinarske tehnike, ki se lahko pohvali z nazivom mlečna kraljica 2023. Poleg tega, da ni dela, ki ga na kmetiji ne bi obvladala, marsikoga preseneti tudi s tem, ko se mimo pripelje kar s traktorjem.
Večerja za 5
Šokirani udeleženci šova so se spraševali, kaj so v resnici sploh jedli
April 4, 2024
Tretjo večerjo v tem tednu oddaje Večerja za 5, v kateri se potepamo po Savinjski regiji, je gostil Blaž, ki je svoje goste zelo navdušil in prejel največ točk. Za še eno presenečenje pa je poskrbel Miha, ki je razkril zgodbo, kako je s posebno specialiteto za nos potegnil svoje prijatelje.
Večerja za 5
Takšne sladice pa še ne: posledice so lahko katastrofalne
April 4, 2024
V tretji oddaji okušanja kulinarike v Savinjski regiji bomo spoznali Blaža, ki je ustanovitelj in lastnik podjetja, specializiranega za proizvodnjo ledu. Nekaj svojega poklicnega znanja bo uporabil tudi pri pripravi sladice, pri tem pa je opozoril, da gre lahko marsikaj narobe.
Večerja za 5
Simpatična udeleženka šova razkrila težko zgodbo iz otroštva
April 3, 2024
Nocoj ob 20. uri nas bo na kulinarično popotovanje v oddaji Večerja za 5 popeljala simpatična Sara, ki je vedno pripravljena na nove izzive in eden takih bo tudi nocojšnja večerja. V oddaji pa bo med drugim razkrila težko zgodbo iz otroštva.
Večerja za 5
V novem tednu Večerje za 5 bomo obiskali Savinjsko dolino
April 2, 2024
V petem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Savinjsko regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Večerja za 5
Zmagovalka tedna navdušila z ganljivo gesto
April 1, 2024
Četrti teden oddaje Večerja za 5, v katerem smo se potepali po Osrednjeslovenski regiji, se je zaključil z večerjo, ki jo je gostila Hana. Z avtentično arabsko pojedino je povsem navdušila svoje sotekmovalce in postala zmagovalka. Na koncu je poskrbela še za izjemno gesto, saj se je odločila nagrado v vrednosti tisoč evrov podariti v dobrodelne namene.
Večerja za 5
Udeleženka šova razkrila, zakaj je pristala na infuziji
March 30, 2024
Zadnji dan potepanja po osrednji Sloveniji nas bo v oddaji Večerja za 5 gostila Hana, ki želi Sloveniji predstaviti bogastvo in raznolikost arabskih jedi, obogatenih z eksotičnimi začimbami, ter goste popeljati na nepozabno kulinarično potovanje. Ampak, kaj bo na to hrano rekla Manca, ki je priznala, da je pri hrani tako zelo izbrična, da je zaradi tega že pristala na infuziji.
Večerja za 5
Odziv na presenečenje po večerji: To je najbolj grozna stvar na svetu!
March 28, 2024
Kot tretja v tem tednu je večerjo za ekipo iz Osrednjeslovenske regije pripravila 20-letna Manca, ki je ob koncu večera za svoje goste pripravila tudi posebno presenečenje, ki jim je sprva pognalo nekaj strahu v kosti.
Večerja za 5
Gostitelj odprl hladilnik in doživel neprijetno presenečenje
March 27, 2024
V drugi oddaji Večerja za 5, ki jo na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri, je svoje kuharske in gostiteljske spretnosti pokazal Gregor iz Zaloga. Ko se mu je že zdelo, da je z glavno jedjo, ki jo je pripravljal prvič, navdušil svoje goste, ga je čakalo neprijetno presenečenje.
Večerja za 5
"Najbolj čudna jed, ki jo imam jaz rada, je ovčja glava!"
March 27, 2024
Drugi dan potepanja po osrednjeslovenski regiji v oddaji Večerja za 5 nas bo gostil Gregor iz Zaloga. Med nocojšnjim druženjem bo pogovor med gosti tekel tudi o najbolj nenavadnih jedeh, ki so jih kdaj poskusili. In lahko rečemo, da je Hana brez težav prekosila vse ostale.
Večerja za 5
Takšno oceno je dobila za vegansko večerjo in sladico brez sladkorja
March 26, 2024
V četrtem tednu oddaje Večerja za 5 bomo večere preživljali z zabavno druščino iz osrednjeslovenske regije. Prva je kuhala Darja in svoje goste presenetila z vegansko pojedino, vse pa je najbolj navdušila sladica, ki ni vsebovala sladkorja.
Večerja za 5
Udeleženec šova zgrožen: A ti veš, kam si se prijavila?
March 26, 2024
V oddaji Večerja za 5, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, se bomo potepali po Osrednjeslovenski regiji. Kot prva bo kuhala Darja, ki bo predstavila svojo zelo posebno vegansko kuhinjo in razkrila, česa se ne da najti na njenem jedilniku. Ostale tekmovalce je ob tem začelo skrbeti, kaj bodo sploh lahko pripravili, da ne bo ostala lačna. Kmalu zatem pa so presenečeno ugotovili, da verjetno vseeno ne bo najbolj zahtevna gostja tega tedna.
Večerja za 5
Poglejte, kje se bomo potepali v tem tednu Večerje za 5
March 25, 2024
V četrtem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Osrednjeslovensko regijo. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Večerja za 5
Zmagovalec navdušil z gesto: poglejte, kaj je naredil z nagrado
March 25, 2024
Za nami je nadvse zabaven teden v oddaji Večerja za 5, v kateri smo se potepali po Štajerskem. Kot zadnja je za nadvse prijeten večer poskrbela Petra, ob koncu njihovega druženja pa je sledila razglasitev najboljšega gostitelja v tem tednu. Največ točk je dosegel Rok in postal zmagovalec, ob prejemu nagrade pa je poskrbel za izjemno gesto.
Večerja za 5
Gostiteljica mu je natakala vino, on je pa zardeval
March 22, 2024
Nocoj ob 20. uri bomo v oddaji Večerja za 5 še zadnjič večerjali s štajersko druščino, ko nas bo v svojem živahnem domu v Mariboru gostila Petra Simončič. Njena energija, optimizem in ljubezen do življenja, obljubljajo večer, poln zabave, smeha in nepozabnih kulinaričnih doživetij.
Večerja za 5
"V tej sobi je strašljiv občutek!"
March 22, 2024
V četrti epizodi štajerskega tedna v oddaji Večerja za 5 nas bo v svoj dom na idilični Sveti Ani povabila Petra Kapl, vzgojiteljica, polna življenja in nalezljivega smeha. Njena domačija, stara 150 let, diši po tradiciji in toplini lesa, kar obljublja večer, napolnjen s štajersko gostoljubnostjo, pa tudi nekaj paranormalnega pridiha.
Večerja za 5
Gostja o glavni jedi: Ko nimaš več volje in zob, je to super!
March 21, 2024
Tretjo večerjo v tem tednu šova Večerja za 5 je pripravila 29-letna Špela, ki je na jedilnik dala jedi, ki jih sama rada uživa. Ker je zagovornica zdrave prehrane, je gostom ponudila jedlinik brez glutena in sladkorja. Ampak bolj kot to, je presenetila kombinacija, ki jo je ponudila kot glavno jed.
Večerja za 5
Gostje med večerjo umirali od smeha
March 21, 2024
V tretji epizodi štajerskega tedna v oddaji Večerja za 5 nas bo gostila Špela Škofič, 29-letna podjetnica in umetnica iz Maribora, polna strasti do kuhanja, petja, plesa in zdravega življenjskega sloga. Svojim gostom bo pripravila posebno presenečenje, ob katerem se ne bodo mogli nehati smejati.
Večerja za 5
Večerjo dodatno začinila pikantna vprašanja
March 20, 2024
V drugi epizodi oddaje Večerja za 5 je štajersko druščino gostila Marija iz Selnice ob Dravi in jim pripravila večer, poln domačnosti in topline ter nepozabnih kulinaričnih užitkov. Za zabaven zaključek večera je poskrbela nagajiva igrica z nekoliko pikantnimi vprašanji.
Večerja za 5
Kaj pa zdaj? Gostiteljci se je jed povsem ponesrečila!
March 20, 2024
V drugi epizodi štajerskega tedna v oddaji Večerja za 5 se selimo v Selnico ob Dravi, kjer nas bo gostila Marija Srblin, ki je odločena preseči visoka pričakovanja, ki jih je postavil prvi večer pri Roku. Toda tik pred prihodom gostov, so se pojavile nepričakovane težave in jed se je povsem ponesrečila.
Večerja za 5
Gostjam pripravil bikova jajca: tak je bil njihov odziv
March 19, 2024
V tem tednu kuharske oddaje Večerja za 5 se potepamo po Štajerskem in kot prvi je svoje bogato kuharsko znanje pokazal edini moški predstavnik. Rok, ki je že uveljavljen v svetu vrhunske kulinarike, je za dame za mizo pripravil drzen jedilnik, saj so jih za predjed čakala bikova jajca, v sladico pa je dodal ocvirke.
Večerja za 5
Kuharski mojster osupnil: v sladico bo dodal ocvirke
March 19, 2024
Prva epizoda štajerskega tedna Večerje za 5 nas bo popeljala v Miklavž na Dravskem polju, kjer nas bo v svoj domači kulinarični raj povabil Rok Zebec, strasten kuhar in ljubitelj dobrega življenja. S svojo iznajdljivostjo in ljubeznijo do kreativnega kuhanja nas bo popeljal skozi doživetje, polno okusnih presenečenj in domiselnih jedi. Precej nenavadno je predvsem, da bo v sladici uporabil ocvirke.
Večerja za 5
Večerja za 5 bo tokrat obiskala Štajersko
March 18, 2024
V tretjem tednu kulinarične pustolovščine Večerja za 5 bomo obiskali Štajersko. Spoznajte udeležence oddaje, ki nas bodo v tem tednu povabili v svoje domove, pokazali svoje kulinarične spretnosti in nas poskusili navdušiti s svojo gostoljubnostjo.
Večerja za 5
Šok za goste: kuhar hrano poskušal kar z njihovega krožnika
March 16, 2024
Nocoj nas v oddaji Večerja za 5 čaka še zadnje druženje druščine iz Goriške regije. Predpasnik si bo tokrat nadel Matjaž, ki je priznal, da v kuhinji ni najbolj suveren, svoje goste pa bo presenetil tudi z nekoliko neobičajnimi kuharskimi potezami.
Večerja za 5
Gostje razočarani: To je sladica za osnovno šolo
March 15, 2024
V oddaji Večerja za 5 je četrto večerjo v tem tednu pripravljal 20-letni Kevin iz Plač, ki je po poklicu slaščičar. Prav zato so gostje pričakovali, da bo vrhunec tega večera sladica, kar pa se žal ni zgodilo.
Večerja za 5
Udeleženec šova razkril, kar so se vsi spraševali
March 14, 2024
Oddaja Večerja za 5 se bo nocoj mudila v Vipavski dolini, kjer je doma najmlajši član omizja v tem tednu. Kevin svojim gostom nocoj pripravlja prav posebno doživetje, še pred tem pa je razložil tisto, kar se vsi ves čas sprašujejo.
Večerja za 5
Udeleženka šova se lahko pohvali s tem nazivom
March 14, 2024
V oddaji Večerja za 5, ki jo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, je udeležence šova gostila Silvestra, ki je svojim gostom pričarala pravo kulinarično popotovanje po Goriških Brdih. Poleg tega smo spoznali, da je Silvestra res vsestranska, pohvali pa se lahko tudi s tem, da je prva, ki je nosila laskavi naziv kraljica češenj.
Večerja za 5
Simpatična Milojka s svojo pripombo spet presenetila
March 13, 2024
Večerja za 5 bo nocoj obiskala Goriška Brda, kjer bo druščino iz Goriške regije gostila Silvestra. Tudi tokrat bo za veliko smeha s svojimi pripombami poskrbela najstarejša članica omizja, Milojka.
Večerja za 5
Brez dlake na jeziku je povedala, kaj si misli o sladici
March 13, 2024
V oddaji Večerja za 5 smo se tokrat ustavili v Desklah, kjer je Matevž, nekdanji profesionalni odbojkar, ki je svojo športno pot zamenjal za kulinarične vode, upravičil visoka pričakovanja svojih gostov. Nekoliko se je zataknilo le pri sladici.
Večerja za 5
Potegavščina uspela: poglejte odziv gostitelja!
March 12, 2024
V oddaji Večerja za 5, ki jo na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri, bo veselo druščino tokrat gostil Matevž iz Deskel, ki si ga bo preostala četverica med večerjo malce privoščila.
Večerja za 5
Gostje so se šalili, dokler niso zagledali …
March 11, 2024
Nocoj ob 20. uri se na Planetu nadaljuje kulinarična pustolovščina Večerja za 5, v kateri se bomo ta teden mudili na Goriškem. Prva bo kuhala Milojka, ki se lahko pohvali z nevsakdanjim dosežkom. In prav ta je nekaterim gostom nagnal nekaj strahu v kosti.
Večerja za 5
Gostje v šoku: presenečenje je uspelo do popolnosti
March 11, 2024
Prvi teden oddaje Večerja za 5, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, se je zaključil z velikim razkritjem. Štirim udeležencem oddaje se namreč niti sanjalo ni, da sta se z njimi ves teden izmenično družila dvojčka Domen in Aljaž.
Večerja za 5
“Neverjetno je, da naju niso pogruntali!”
March 9, 2024
V oddaji Večerja za 5, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20.00, bomo končno videli, kakšna bo reakcija ostalih gostov, ko bo razkrita skrivnost in se bosta pred njimi pojavila oba dvojčka, Domen in Aljaž.
Večerja za 5
To je bilo pa blizu: skrivnost je bila skoraj razkrinkana
March 8, 2024
V četrti epizodi zabavne kuharske oddaje, ki jo na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri, je svoje kuharske spretnosti morala pokazati Savitri, ki je navdušila in pripravila izjemen večer. Malo je manjkalo, da bi bila tokrat razkrita tudi največja skrivnost tega tedna.
Večerja za 5
Ob tej pijači dobrodošlice so vsi zardevali
March 7, 2024
Tudi nocoj ob 20. uri se bomo na Planetu družili z zabavno druščino z Gorenjske v oddaji Večerja za 5. Večerjo bo tokrat pripravila Savitri, ki bo na začetku postregla napitek z zelo kontroverznim imenom.
Večerja za 5
77-letna Tonka spet presenetila: na večerjo je prišla kar peš
March 6, 2024
Nocoj ob 20. uri bomo na Planetu spet pogrnili mizo za pojedino. V oddaji Večerja za 5 nas bo gostila Katica, spet pa bo presenetila 77-letna Tonka, ki bo na prizorišče večerje prišla kar peš.
Večerja za 5
Udeleženci šova niso mogli zadrževati smeha
March 6, 2024
V oddaji Večerja za 5, ki jo na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri, je drugo večerjo gostil Urban. In čeprav hrana po mnenju gostov ni bila ravno kulinarični presežek, je Urban s pomočjo svoje žene svojim gostom vsekakor pričaral nepozaben večer. Eden vrhuncev večera je bil nenaden napad smeha, ki so ga doživeli gostje, čeprav nihče prav natančno ni vedel, kaj je bil razlog za to.
Večerja za 5
Udeleženec šova ni mogel verjeti, da ga nihče ni prepoznal
March 5, 2024
Nocoj ob 20. uri na Planetu nadaljujejmo s kuharsko pustolovščino Večerja za 5, v kateri bo zabavno gorenjsko druščino gostil Urban, ki pripravlja glavno jed s precej nenavadnim imenom. Zanimivo bo tudi videti, ali bodo gostje spregledali potegavščino in ugotovili, da bo Domna na nocojšnji večerji nadomestil njegov brat dvojček Aljaž.
Večerja za 5
Tega razkritja ni pričakoval nihče: Kaj bodo ob tem rekli udeleženci šova?
March 5, 2024
Za nami je prva večerja nove sezone šova Večerja za 5, ki jo je gostila legendarna Tonka v svoji koči na Vršiču in svoje goste s hrano in gostoljubnostjo povsem navdušila. Veliko presenečenje pa v naslednjih dneh čaka udeležence šova, če bodo uspeli razkrinkati skrivnost enega od udeležencev.
Večerja za 5
Prvo večerjo bo gostila 77-letnica, ki bi rada pretekla še en maraton
March 4, 2024
Nocoj ob 20. uri na Planetu pričenjamo z novo sezono kulinarične pustolovščine Večerja za 5, ki nas bo v prvem tednu odpeljala na Gorenjsko. Kot prva nas bo gostila legendarna Tonka Zadnikar, znana po svojem neprekosljivem kulinaričnem talentu in izjemni fizični kondiciji. Pri 77. letih ima v načrtu preteči vsaj še en maraton.
Večerja za 5
Mladi glasbeniki ponosni: Šlo je za zelo zanimiv izziv!
March 2, 2024
V ponedeljek, 4. marca, ob 20. uri se na Planetu pričenja druga sezone kulinarične pustolovščine Večerja za 5. Z oddajo so močno povezani tudi mladi fantje iz Vipave, ki sestavljajo glasbeno skupino Tambura Team. Kakšna je njihova povezava s priljubljeno kuharsko oddajo, je v oddaji Jutro na Planetu razkrila voditeljica Manja Stević.
Večerja za 5
Poglejte si prve utrinke priljubljene oddaje, ki se kmalu vrača na televizijske zaslone #video
February 27, 2024
Oddaja Večerja za 5, ki je že v prejšnji sezoni navdušila gledalce, se z novo sezono kmalu vrača na Planet. Že zdaj pa si lahko pogledate prve utrinke iz nove sezone.